mibhell Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jaki to model Bilsteina? Witaj B4 dedykowany do Twojego samochodu po nr VIN pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam BMW E39 WBADD11000BN48284 czujnik abs prawe tylne ? ile z wysylka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 WitamBMW E39 WBADD11000BN48284 czujnik abs prawe tylne ? ile z wysylka ? Witam, Czujnik ABS Prawy tył Bosch – 162zł Febi – 224zł 20zł kurier ubezpieczony do 30kg. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Mozna zamowic ? Boscha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mozna zamowic ? Boscha ? Witaj Oczywiscie że można, zapraszam na PW lub maila. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam. Potrzebuję części do E36 Touring 98r - Filtr kabinowy i ogrzewania - Listwy progów wewnętrznych Mpakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam. Potrzebuję części do E36 Touring 98r - Filtr kabinowy i ogrzewania - Listwy progów wewnętrznych Mpakiet Witam, Filtr Kabinowy Racer – 25zł Kager – 54zł Bosch – 67zł Mann – 69zł Co to jest filtr ogrzewania? Listwy progów wewnętrznych Mpakiet Przód Anthrazit M3 BM 333zł/szt tył jest niedostepny w BMW pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Siema potrzebuje wahacz przód lewy i prawy VIN: JH32026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Siema potrzebuje wahacz przód lewy i prawy VIN: JH32026 Witaj wahacz przód MG 274zł/szt Meyle HD 378zł/szt Febi 377zł /szt TRW 419zł/szt Lemforder 435zł/szt pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam Czujnik polozenia walka rozrzadu BMW e39 sedan 97 rok Vin WBADD11000BN48284 how much ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 WitamCzujnik polozenia walka rozrzadu BMW e39 sedan 97 rok Vin WBADD11000BN48284 how much ? Siemka , Czujnik położenia wałka rozrządu Simens – 256zł oryginał BMW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_E-30 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Potrzebuję zestaw naprawczy do ręcznego w BMW E36 318Ti compact (silnik m42b18 ). Są tam tarczobębny, a chodzi mi o te wszystkie sprężynki w bębnach. Ile za coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Potrzebuję zestaw naprawczy do ręcznego w BMW E36 318Ti compact (silnik m42b18 ). Są tam tarczobębny, a chodzi mi o te wszystkie sprężynki w bębnach. Ile za coś takiego? Witaj, Zestaw naprawczy szczęk ATE – 49zł/kpl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Cześć, Panowie jakie cenki za poniższe do E46, silnik M47N: - filtr paliwa Bosch - filtr kabinowy oraz powietrza ( coś dobrego np. Mann) - tarcze przód 300mm ATE PD + klocki ATE CERAMIC - amortyzatory przednie Sachs Advantage Vin: JL36685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Cześć,Panowie jakie cenki za poniższe do E46, silnik M47N: - filtr paliwa Bosch - filtr kabinowy oraz powietrza ( coś dobrego np. Mann) - tarcze przód 300mm ATE PD + klocki ATE CERAMIC - amortyzatory przednie Sachs Advantage Vin: JL36685 Witaj filtr paliwa Bosch Bosch 39zł Mann 38zł filtr kabinowy Mann 87zł weglowy oraz powietrza Mann 84zł tarcze przód 300mm ATE PD 189zł/szt klocki ATE CERAMIC 249zł/kpl na zamówienie czujnik 25zł amortyzatory przednie Sachs 365zł/szt na zamówienie I to sa amortyzatory dedykowane do Twojego auta, Advantage nie oznacza że jest lepszy , jest sachs super touring i kilka rodzai advantage , napisz co chcesz osiągnąć postaram sie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witaj filtr paliwa Bosch Bosch 39zł Mann 38zł filtr kabinowy Mann 87zł weglowy oraz powietrza Mann 84zł tarcze przód 300mm ATE PD 189zł/szt klocki ATE CERAMIC 249zł/kpl na zamówienie czujnik 25zł amortyzatory przednie Sachs 365zł/szt na zamówienie I to sa amortyzatory dedykowane do Twojego auta, Advantage nie oznacza że jest lepszy , jest sachs super touring i kilka rodzai advantage , napisz co chcesz osiągnąć postaram sie pomóc. Cena za filtr paliwa jest ok ? Taki długi montowany pod progiem, jeśli tak to cena mega Pytam o amorki sachs advantage bo mam sprężyny m-pakiet, więc potrzebuje coś twardszego o o niższym skoku niż seria, co polecacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam panowie potrzbuje zarnik Osram germany D2s do bmw e46 lift gdzie mogę dostać?? w serwisie 250zł w Lubinie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Cena za filtr paliwa jest ok ? Taki długi montowany pod progiem, jeśli tak to cena mega Pytam o amorki sachs advantage bo mam sprężyny m-pakiet, więc potrzebuje coś twardszego o o niższym skoku niż seria, co polecacie ?? Witaj Nie zauważyłem że podałes VIN i wyceniłem bez niego filtr który znajduje sie w komorze silnika (były takie w tym silniku). Filtr progowy Bosch 95zł Mann 99zł Rozumie że sprężyny Mpakiet dokładałeś sam? Bo auto zjechało z taśmy na serii. Jesli tak to doprecyzuj czy masz zawieszenie sport suspension czy m pakiet II ? bo to tez beda różne amory. Witam panowie potrzbuje zarnik Osram germany D2s do bmw e46 lift gdzie mogę dostać?? w serwisie 250zł w Lubinie;p Witaj Osram d2s 199zł pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witaj Nie zauważyłem że podałes VIN i wyceniłem bez niego filtr który znajduje sie w komorze silnika (były takie w tym silniku). Filtr progowy Bosch 95zł Mann 99zł Rozumie że sprężyny Mpakiet dokładałeś sam? Bo auto zjechało z taśmy na serii. Jesli tak to doprecyzuj czy masz zawieszenie sport suspension czy m pakiet II ? bo to tez beda różne amory. A no właśnie Filtr progowy u mnie jak najbardziej już jest Co do zawieszenia, to faktycznie zjechała z taśmy na serii, ale sam zmieniłem tylko springi na ORI M-pakiet, reszta jest seria ( zawiecha to praktycznie wszystko od Meyle - wahacze, gumy, łączniku itd.). Wcześniej miałem amorki Bilstein B4 i niestety sprężyny i nasze piękne drogi wykończyły mi amorek w 2 lata i 36 tys. km - prawie do zera :-/ Dlatego szukam czegoś twardszego i o krótszym skoku Czekam na porady Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Cześć,Panowie jakie cenki za poniższe do E46, silnik M47N: - filtr paliwa Bosch - filtr kabinowy oraz powietrza ( coś dobrego np. Mann) - tarcze przód 300mm ATE PD + klocki ATE CERAMIC - amortyzatory przednie Sachs Advantage Vin: JL36685 Uwazaj ziom, bo ostatnio dedukowalem na garazu jak moglem nowe Bosche zajechac ( tarcze )... skoro stare mialy 1.5mm rantu i zyly 6 miesiecy mojej jazdy... i tak mysle, ze moze ATE Ceramic, ktore nie pyla, sa tak twarde, ze spalily tarcze. Gruntownie przemysl ten zakup bo to nie tania rzecz... Ja dalem za tarcze Boscha + ATE Ceramic jakies 1000zl i po kilku miesiacach spalone na amen, sprawdz moj temat.. Co prawda po postoju troche mi zardzewial tloczek i moze to po czesci tego wina, ale przed postojem tarcze juz powoli takze dawaly znaki, ze umieraja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 A no właśnie Filtr progowy u mnie jak najbardziej już jest Co do zawieszenia, to faktycznie zjechała z taśmy na serii, ale sam zmieniłem tylko springi na ORI M-pakiet, reszta jest seria ( zawiecha to praktycznie wszystko od Meyle - wahacze, gumy, łączniku itd.). Wcześniej miałem amorki Bilstein B4 i niestety sprężyny i nasze piękne drogi wykończyły mi amorek w 2 lata i 36 tys. km - prawie do zera :-/ Dlatego szukam czegoś twardszego i o krótszym skoku Czekam na porady Panowie Witaj Tak jak pisałem już wcześniej sa 4 specyfikacje podwozia w BMW Podaje do tej najbardziej "extremalnej" fabrycznej: Amory do M pakietu sportowego II Sachs 349zł/szt na zamówienie Bilstein 385zł/szt Uwazaj ziom, bo ostatnio dedukowalem na garazu jak moglem nowe Bosche zajechac ( tarcze )... skoro stare mialy 1.5mm rantu i zyly 6 miesiecy mojej jazdy... i tak mysle, ze moze ATE Ceramic, ktore nie pyla, sa tak twarde, ze spalily tarcze. Gruntownie przemysl ten zakup bo to nie tania rzecz... Ja dalem za tarcze Boscha + ATE Ceramic jakies 1000zl i po kilku miesiacach spalone na amen, sprawdz moj temat.. Co prawda po postoju troche mi zardzewial tloczek i moze to po czesci tego wina, ale przed postojem tarcze juz powoli takze dawaly znaki, ze umieraja... Witaj Tak poza konkursem Być może szybsze użycie było spowodowane zardzewiałem tłoczkiem o którym piszesz, bo to najczęstsza przyczyna. Dobrym rozwizaniem jest zakładanie zestawu tego samego producenta czyli ATE - ATE i w tym przypadku jestem pewny że problem by nie zaistniał, zakładam że potrzebne były tlko klocki stad takie połączenie. Na koniec napisze że ja przy kolejnej zmienie hamulców będę chciał kupić zestaw ATE PD + ATE ceramic. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Witaj Tak jak pisałem już wcześniej sa 4 specyfikacje podwozia w BMW Podaje do tej najbardziej "extremalnej" fabrycznej: Amory do M pakietu sportowego II Sachs 349zł/szt na zamówienie Bilstein 385zł/szt Rozumiem, ze jest to Sachs Advantage tak ? A Bilstein to jaki ? Co polecacie w takim razie ? Zalezy mi na tym zeby troche to pozylo, a nie padlo za rok czy dwa...teraz mam niskie przebiegi roczne, max 10tkm. Rozważam jeszcze zmianę zawieszenia na AP Sportfahrwerke (40/20) - przód + tył amory i springi, jak wygląda trwałość i komfort tego zestawu w porównaniu z zawieszeniem M-pakietowym ? Edytowane 18 Lipca 2013 przez Krzysiek669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Rozumiem, ze jest to Sachs Advantage tak ? A Bilstein to jaki ? Co polecacie w takim razie ? Zalezy mi na tym zeby troche to pozylo, a nie padlo za rok czy dwa...teraz mam niskie przebiegi roczne, max 10tkm.Rozważam jeszcze zmianę zawieszenia na AP Sportfahrwerke (40/20) - przód + tył amory i springi, jak wygląda trwałość i komfort tego zestawu w porównaniu z zawieszeniem M-pakietowym ? Witaj Sachs w tym przypadku jest advantage , bilstein b4 Co do konfortu zawieszenia AP i MTII to ciężko mi to porównywać bo liczą sie subiektywne odczucia danej osoby, podejrzewam że będzie porównywalnie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpagro Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam. DO BMW E32 WIN DB15838, potrzebuję drążek kierowniczy środkowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam. DO BMW E32 WIN DB15838, potrzebuję drążek kierowniczy środkowy. Pozdrawiam. Witaj, Drążek kierowniczy środkowy MG – 162zł Kager – 203zł Meyle – 248zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi