Jeztom Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) Jesteśmy w pełni legalnie działającą firmą posiadającą dokumenty rejestrowe wymagane przy prowadzeniu działalności gospodarczej. Sklep stacjonarny znajduje się pod adresem: SILESIA PARTS S.C. 44-240 Żory, Boryńska 44c tel. 32 470-27-37 GG: Michał (MiBhell): 19718161 Paweł: (Jeztom): 19721565 SKLEP INTERNETOWY ASO-BMW.pl - oryginalne i zamienne części do BMW Edytowane 18 Lutego 2015 przez mibhell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 ja już byłem i stwierdzam, że ceny są bardzo atrakcyjne, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 <bmw_1> Dziś własnie kurier dostarczył mi Części :lol: z Silesi 8) Czekałem całe 2 dni he he (kruciutko) od początku zamówienia Chłopaki Pełna Profeska!!!! Częsci się zgadzają i cenka niska!!!!!! <bmw_2> Podziękował za taką obsługe <bmw_2> i na Pewno Maćie Nowego Klijenta (zadowolonego) Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 <bmw_1> Dziś własnie kurier dostarczył mi Części :lol: z Silesi 8) Czekałem całe 2 dni he he (kruciutko) od początku zamówienia Chłopaki Pełna Profeska!!!! Częsci się zgadzają i cenka niska!!!!!! <bmw_2> Podziękował za taką obsługe <bmw_2> i na Pewno Maćie Nowego Klijenta (zadowolonego) Pozdrawiam Tomek. Dziękujemy ze opinie i polecamy sie na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 To Mi Się podoba uklon_bmw Wczoraj zamówione klocki i juz Dzis mam:lol: Dzięki pozdrawiam:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibhell Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 To Mi Się podoba uklon_bmw Wczoraj zamówione klocki i juz Dzis mam:lol: Dzięki pozdrawiam:mrgreen: Po raz kolejny dziękujemy za zakupy Podkladka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 szkoda ze nikt nie wyrazil opinii na temat warsztatu (serwis, naprawy bierzace)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi