mateusz1991 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam posiadam BMW 750 long z 1998r. z tego co wiem da się tył obniżać pod podwoziem przekręcając kranik gdyż jest ona na olejowych amortyzatorach.... i teraz pytanie do was czy jest też możliwe obniżenie i pod niesienie całego auta.... W aucie jest system S EDC ... Ale chodzi mi o tą kontrolkę w co jest samochodzik i w środku strzałki do góry i w duł.... czy jest możliwe obniżanie tego z wnętrza auta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) Z instrukcji, Wg mnie poziom zawieszania sam sie ustawia w zależności od obciążenia. Gdy świeci kontrolka to znaczy ze funkcja nie działa bądź jest nieaktywna. redulacja.JPG redulacja.JPG Edytowane 4 Marca 2010 przez kozin09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 ja niestety takie opcji nie mam ale dokładnie tak jak pisze kolega:) w zależnosci od obciazenia auto wyrównuje tył zeby nei był wleczony po asfalcie to cos ala nivo przynajmniejh tak mi sie wydajeL:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi