Wandrew Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam, poszukuje dobrego i taniego serwisu bmw we wrocławiu, chodzi mi szczególnie o naprawe alternatora, wymiane klocków i jeszcze szukam jakiegos taniego sklepu, hurtowni z czesciami do bmw Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jesli chodzi o alternator to podjedz na Terenową , mysle ze to jeden z najlepszych elektryków we wrocku. Klocki to raczej wymienisz w kazdym warsztacie bez wiekszych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandrew Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 A wiesz może gdzie w dobrych cenach kupie części- takie jak klocki tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Zadzwon pod (71) 337 13 02 to jest sklep na sleżnej na wysokosci Weigla (wjazdu do szpitala wojskowego) generalnie nie handlują czesciami do BMW ale bez problemu mozna u nich zamowic , ja praktycznie wszystko u nich zamawiam bo wychodzi taniej niz u konkurencji , zadzwon zapytaj ile by kosztowały czesci a noż widelec cena bedzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nanek71 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam posiadam części w dobrych cenach po dobrych zniżkach do bmw e 60 i innych części nowe w sklepie auto zatoka Wrocław Jak będzie coś potrzebne dajcie znać moi znajomi zrobią dobra cenę odbierzesz na nazwisko ze sklepu ja napisze do kogo trzeba kontakt przez forum Daniel Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nanek71 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A warsztat polecił bym stando ale nie wiem w sumie czy oni są tani Ja mam swojego mechanika i robi mi wszystko bdb w dobrych cenach na Wojnowie ...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Polecam warsztat na ślężnej masz tu nr do Tomka zadzwoń i zapytaj co i jak jak chcesz.. 501-295-178 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi