TDSerek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witka..jeszcze nie obejrzalem dopiero 85 % sciagniete i powiem na samym wstepie cos... musicie zrobic filmiki w innym zapisie bo 108mb to w hooj duzo nie kazdemu bedzie sie chcialo sciagac i nie kazdy ma lacze aby taki filmik sciagnac...pomyslcie na tym i wypowiem sie one more time po obejrzeniu klipu ajj pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 dobra dobra fillmik spoko ....fajnie wyszlo nawet.... ajj i juz wiem dlaczego zajmuje 108mb hehe... no ale tak czy siak next time moglibyscie cos krotszego zmotac pozdrowka tak czy siak pozytyw ajj uklon_bmw <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 dobra dobra fillmik spoko ....fajnie wyszlo nawet.... ajj i juz wiem dlaczego zajmuje 108mb hehe... no ale tak czy siak next time moglibyscie cos krotszego zmotac pozdrowkatak czy siak pozytyw ajj uklon_bmw <bmw_2> bmw_beer Serek wierz mi ze az żal mi bylo wycinac sceny z przejazdu i tak z 47 minut materiału zostało 14 a nie chcialem tego dawac w wieksza kompresje zeby nie tracic strasznie na jakosci :wink: PS w drodze na FTPa jest juz materiał ze zlotu w Toruniu troche krotszy jedyne 80MB <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Mordulec to może dwie wersje klipów robić, dla modemowców i reszty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ja tam sciagnołem te 108MB w jakies 7minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ja tam sciagnołem te 108MB w jakies 7minut :evil: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 hehe no niestety tpsa -neostrada nie rozpieszcza... nawet transfer 15mb/s nie zadowala przy takiej wielkosci pliku..ehh no coz tak czy siak git..ale spokojnie dalo by sie zrobic z tego filmik 5-7 min ajj pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ja mam tylko 120kb/s takim transferem sciagałem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ... nawet transfer 15mb/s nie zadowala ........ jakbyś miał 15Mb/sek to w minutę byś miał u siebie :roll: to może wyjaśnię transfer podaje się albo w bitach - np. 128 kb/sek. , 1 Mb/sek. albo w bajtach ( bajt=8bitów ) np. 16 kB/sek. 125kB/sek. bo widzę że kolegom sie pokręciło ale nie ważne, good żeby radocha była :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 też tak myslałem ze te 15mb/s to moje 100-120Kb/s jest kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 też tak myslałem ze te 15mb/s to moje 100-120Kb/s jest kiepskie bueuehu zawsze mi sie to mylilo...ehhh oczywiscie 15kb/s hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 też tak myslałem ze te 15mb/s to moje 100-120Kb/s jest kiepskie bueuehu zawsze mi sie to mylilo...ehhh oczywiscie 15kb/s hehehe chyba kB/s <bmw_3> w zalacznikach kilka foto z mini zlotu w ubiegly czwartek w Chrzastawie..clip bedzie gotowy niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 hehe co wy śpicie w tym pontonie????? :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 No proszę! Pomyśleć, że ja czwartek spędzałem na czyszczeniu i pastowaniu Barbary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 hehe co wy śpicie w tym pontonie????? :lol: :lol: :lol: ecik i domelos dmuchali.. cwiczyli przed noca z panienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi