Gość Mordulec Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Jesli ktos jeszcze ma foty ze spota , ktore chcialby dorzucic do naszej galerii to prosze o przesłanie na Krzysiek@maxbimmer.pl albo do mnie mord@go2.pl <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 klip <bmw_1> ale ta panorama dla mnie nie bardzo , olejus a gdzie przejazd przed Klecińską bo widziałem że też kręciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 bez obrazy dla montarzysty tego filmiku ale musi jeszcze popracowac nad ujeciami..plynniejsze przejscia i troche finezji hehe... ogolnie za duzo przeskokow i zoomow ... czekam na inna wersje... a Dla Olejusa tak czy siak respekt za zmotanie czegokolwiek..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ja przynajmniej cokolwiek zobaczylem.wiem ze film zmontowany na szybko. podobala mi sie zabawa w "policjantow",gdy to przy wyjezdzie z andersa zatrzymaliscie ruch aby wyjechac cala kolumna.to sobie ludzie pomysleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Galeryjka: http://www.maxbimmer.pl/galeria/8-spot-maxbimmer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 bez obrazy dla montarzysty tego filmiku ale musi jeszcze popracowac nad ujeciami..plynniejsze przejscia i troche finezji hehe... ogolnie za duzo przeskokow i zoomow ... czekam na inna wersje... a Dla Olejusa tak czy siak respekt za zmotanie czegokolwiek..pzdr W ramach wyjaśnienia to filmik powstał w 30 minut z materiału 1,5 godzinnego na 6 minutek. Dla dobrych efektów i płynnych przejść proponuje na następny spot zamówić zespół pełnometrażowy haha (7.000 zł - 2 godziny). A tak serio jak Mordulec będzie miał swój materiał to może powstanie mega dobry Clip. Klecińska była tyle tylko że okazało się że kasety już brak (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Clip spoko i galeryjka też :lol: <bmw_1> Ważny jest klimacik na spocie , a było super <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Clip spoko i galeryjka też Oto własnie chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 bez obrazy dla montarzysty tego filmiku ale musi jeszcze popracowac nad ujeciami..plynniejsze przejscia i troche finezji hehe... ogolnie za duzo przeskokow i zoomow ... czekam na inna wersje... a Dla Olejusa tak czy siak respekt za zmotanie czegokolwiek..pzdr W ramach wyjaśnienia to filmik powstał w 30 minut z materiału 1,5 godzinnego na 6 minutek. Dla dobrych efektów i płynnych przejść proponuje na następny spot zamówić zespół pełnometrażowy haha (7.000 zł - 2 godziny). A tak serio jak Mordulec będzie miał swój materiał to może powstanie mega dobry Clip. Klecińska była tyle tylko że okazało się że kasety już brak (...) Olejus i tak uklon_bmw respekt ze wogle cos zmontowales ... poprostu mozliwe ze i sprzet nie za mocny posiadasz stad tak srednio filmik wyszedl ale lepszy rydz niz nic hehehehe pozdrowka i powodzenia przy motaniu kolejnego filmiku ajj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 spoko klipik-fryderyk dla olejusa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witka ..bedzie jakis filmik zmontowany jeszcze z 8 spotu czy tez nie bo tak lookam i cisza a minal juz tydzien pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Kurde chyba nie bedzie mnie na nastepnym zlocie. Przez taka jedna babe co zachcialo sie jej przechodzic przez pasy na pilsudskiego moja czarna niunia stracila przednia szybe, maska 2 wgniecenia :cry: . Jak odzyskam dowod rej. oczywiscie po wymianie szyby to bede. Ale nie fart. :cry: PS Wiecie gdzie dostane przednia szybe tanio we wrocku. Tylko nie allegro. Ps 2 Michu ale brewki nie tkniete. Pozdro. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Wiec szybe mozna znalesc na placu jana pawla(bylo to kiedys pierwszego maja...)a dokladniej zaznacze na fotce bo nie wiem jaka to ulica ale chyba sokolnicza...nom dokladnie wjazd od ulicy sikorskiego.. przednia szyba z montazem cos kolo 300 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ok thx. A wiesz moze ile za przeglad sobie krzycza po wypadku? Bo jesli dobrze slyszalem to nie robi sie pelnego przegladu tylko zaznaczaja ze byla wymiana szyby. Ehh a to wszystko przez te stare baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 25zł chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Witka ..bedzie jakis filmik zmontowany jeszcze z 8 spotu czy tez nie bo tak lookam i cisza a minal juz tydzien pozdrowka Czekam na materiał od prezesa !! haha !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Wow - fotki super! Nie wiedziałem, że moja Barbara jest taka fotogeniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 21 maja 2006 odbył się już 8 oficjalny spot Maxbimmer BMW Klub Wrocław. Galeria ze spotu:Ósmy Spot Maxbimmer BMW Klub Wrocław - Galeria zdjęć Clip ze spotu dostępny będzie wkrótce Mordulec co jest grane z materiałem DV haha ?? To by sie aż chciało już złożyc w kupe (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 21 maja 2006 odbył się już 8 oficjalny spot Maxbimmer BMW Klub Wrocław. Galeria ze spotu:Ósmy Spot Maxbimmer BMW Klub Wrocław - Galeria zdjęć Clip ze spotu dostępny będzie wkrótce Mordulec co jest grane z materiałem DV haha ?? To by sie aż chciało już złożyc w kupe (...) materiał jeszcze jest na kamerce , ale do konca tygodnia powinienem wreszcie zgrac to na kompa , sorki ale siła wyższa (czyt. sprzet) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 materiał jeszcze jest na kamerce , ale do konca tygodnia powinienem wreszcie zgrac to na kompa , sorki ale siła wyższa (czyt. sprzet) A będzie tam materiał z ronda na Bielanach, jestem ciekaw jak to wyglądało <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 No chłopaki nie dajcie się prosić :lol: .Widziałem, ze kilka kamer było. Aparaty też, a z ronda żadnej fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Spokojnie (...) Prezes już w tym tygodniu zgrywa temat bo zamiast firewire użyje usb i będzie materiał na dobry CLIP. Lepiej zaczekać na coś dobrego niż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie chcę wyjść na niecierpliwego, ale przypomnę temat. Coś wiadomo na temat jakiegoś większego materiału z 8-go spotu?? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 W dziale download dostępny jest (nareszcie) Clip z tego spotu: http://www.maxbimmer.pl/download.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Clip 1 klasa. Dlugo oczekiwany ale bylo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi