Enzo Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A mnei znow nei bylo :evil: Do skarbimierza juz ojechalem tylk ona kwitku od policji a do 19 mialem kwitek :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A mnei znow nei bylo :evil: Do skarbimierza juz ojechalem tylk ona kwitku od policji a do 19 mialem kwitek :evil: Czy ktos to moze przetłumaczyc na POLSKI uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 To był mój pierwszy z Wami spot. Odbyłem go troche na raty ale i tak fajnie było Was poznać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 To był mój pierwszy z Wami spot. Odbyłem go troche na raty ale i tak fajnie było Was poznać Pozdrawiam. no tak :cry: a gdzie byłeś, nie poznałem Cię, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Byłem na Andersa a potem na Bielanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Byłem na Andersa a potem na Bielanach. hmmmmmmm a czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 zielona E36 coupe czarnulką wpadnę do Was za dwa tygodnie o ile będzie spocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 zielona E36 coupeczarnulką wpadnę do Was za dwa tygodnie o ile będzie spocik ta 328i ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 zielona E36 coupeczarnulką wpadnę do Was za dwa tygodnie o ile będzie spocik ta 328i ? pozdro Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 zielona E36 coupeczarnulką wpadnę do Was za dwa tygodnie o ile będzie spocik ta 328i ? pozdro Zgadza się. no to szacuneczek, ładny potworek pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 heheheheh no to się poznaliśmy tylko nie wiedziałemże to TY, obydwie piękne uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 <bmw_3> No cóż na przyszły spocik proponuję kartki na habety z nickiem poprzyklejac i takie same na sweterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokserka Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 heheheheh no to się poznaliśmy tylko nie wiedziałemże to TY, obydwie piękne uklon_bmw obydwie czyli co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 heheheheh no to się poznaliśmy tylko nie wiedziałemże to TY, obydwie piękne uklon_bmw obydwie czyli co?? obydwie buńki E24 i E36 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 obydwie czyli co?? bunie oczywiście :mrgreen: chyba nie posądzasz kolegi o bigamię, to zabronione zreszta na temat kobiet sie nie wypowiadam, o gustach sie nie dyskutuje :lol: młodzież jak zwykle szybsza jest, wszędzie się wcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokserka Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 zreszta na temat kobiet sie nie wypowiadam, o gustach sie nie dyskutuje :lol: wiecej odwagi kolego 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 zreszta na temat kobiet sie nie wypowiadam, o gustach sie nie dyskutuje :lol: wiecej odwagi kolego 8) o kobietach lub z kobietami sie nie dyskutuje...tu trzeba dzialac,a nie gadac :twisted: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokserka Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 taaa, nie ma czasu na zbedne gadki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Mam pytanie kiedys beda fotki ze spota ? Juz nie mam tasiemkowych brewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Foty juz leżą na FTPie jak Krzysiek bedzie jutro to wrzuci na strone :wink: wrzuciłem tak prowizorycznie na rapidshare klip ktory zmontował Olejus , mam nadzieje ze da sie z tego sciagnac <bmw_1> link do klipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Poprawka , link do naszego serwera , transfer powinien byc troche lepszy niz z rapida :wink: http://www.maxbimmer.pl/gosc/olejus/8spotmaxbimmer.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Mam pytanie kiedys beda fotki ze spota ? Juz nie mam tasiemkowych brewek :mrgreen: To żarcik był , a ty poważnie się za furę wziąłeś <bmw_2> <bmw_2> ps . wentylek chcesz sprzedać :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Wentylek zniknie jak zmienie fele bo za chiny nie moge go sciagnac. Mam komplet wentylkow moge Ci dac w prezencie. Beda ladnie pasowaly do twojego. Hehe. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Link do filmu olejusa moze bedziesz szybciej odemnie. LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Wentylek zniknie jak zmienie fele bo za chiny nie moge go sciagnac. Mam komplet wentylkow moge Ci dac w prezencie. Beda ladnie pasowaly do twojego. Hehe. Pozdro. Co tam masz za felgi? 16x7 ET38 może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi