Matrix Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Pełna paleta kolorów RAL solidna robota Niedrogo wroclaw szybki termin realizacji jak cos piszcie na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 dodam ze moaluje tez wachacze prkywy zaworów wszystko co nie plastikowe;p i nietylko rzeczy do auta!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 A jak przedstawiają się ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 nowy numer kom 500401339 pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 15" 250 komplet czyszczenie i malowanie 16"270 17"280-290 18"300zl wiecej szczegulów na kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Czy malując felgi proszkowo, można sobie pomalować na takim "proszku" pasek, pierścień, bo rantu na felgach nie mam. Pytanie jeszcze, jeśli można to jak z trwałością tego paska, czy to jakaś zwykła farba czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 chlopak bardzo solidny, jak sie umawia to nie zawala, malowanie porzadne, nie ma prawa nic sie stac, chyba ze pojedziesz fela po krawezniku, ja u niego malowalem te 18" co teraz jezdze na czarny mat i jestem mega zadowolony Matrix nie wiem czy pamietasz te 18" do granatowej bejki ale pozdrawiam poznalem po tych zdjeciach, dokladnie te same miales w ogloszeniu na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Czyli widac,ze facet zna sie na rzeczy. Może jeszcze ktoś ma opinie na ten temat i chce sie wypowiedziec? Im wiecej pozytywnych opinii,tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 odswierzam wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 malowaniefelg.com nowa stronka zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 siemka, sprawa jest taka, mam kolka do malowania rotoru i wewnetrznej strony bebna - to ok, ale co z plastikowym deklem ? dobierzesz kolor tak aby sie nie roznil ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Matrix czy wchodzi w gre rowniez prostowanie ???? Oczywiscie cala kosmetyla ranty i malowanie poniewaz moje felgi sa juz bardzo zmeczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Pełna paleta kolorów RAL czyli nie tylko srebrny i czarny ale mozna sobie dowolny wymyslec? Matrix czy wchodzi w gre rowniez prostowanie ???? Oczywiscie cala kosmetyla ranty i malowanie poniewaz moje felgi sa juz bardzo zmeczone. dolaczam sie do pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 coś się kolega nie odzywa ja mam do pomalowania felgi na zimę styling 44 17":) również szukam dobrej firmy na swojej stronce ma nas w partnerach może jakaś zniżka dla nas happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 nie wiem czy przy piaskowaniu zrobi sie polerke rantów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 nie zrobi sie ale jest trwalsze i tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 siemka, sprawa jest taka, mam kolka do malowania rotoru i wewnetrznej strony bebna - to ok, ale co z plastikowym deklem ? dobierzesz kolor tak aby sie nie roznil ? pozdro moge dobrac niektóre kolory prostowanie wchodzi w gre i regeneracja rantów spokojnie kolory chybA 216 do wyboru tak ze niema problemu zobacz------------> malowaniefelg.com moje prace ja niepiaskuje czylko czyszcze chemicznie tak ze op wiele łatwiej jest polerowac panowie dzwoncie po 17 odbieram albo oddzwaniam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no no ciekawe jakby sobie kolega poradził z moimi felgami ja mam tak poobdzierane po krawężnikach ... od poprzedniego właściciela .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 standardowo szpachla do aluminium albo zdzieranie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) Mogę załatwić namiary na gościa, który zajmuje się felgami, również napawa aluminium, także później tylko do matrixa do malowania. Matrix malował mi felgi, także jak ktoś chce możemy się spiknąć i ktoś sobie zobaczy live jak to wygląda. Pytanie tylko co to znaczy uzupełnianie ubytków/szlifowanie, czy w grę wchodzi napawanie aluminium i później szlif - rant pozostaje fabrycznej wielkości czy zwykłe szlifowanie i rant jest mniejszy (również szerokość felgi) Edytowane 2 Września 2011 przez sulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 bardziej zdzieranie ze szpachli wsumie niekorzystam problemy przy malowaniu proszkiem mam pełna slusarnie tak ze z tym niema problemu profi job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) oznajmiam ze zmieniłem lokalizacje jakis czas temu na ul lutycka 4 nastąpiła zmiana lakierni ze wzgledu na podwyzke w starej wczesniej dzowncie 500401339 MALOWANIEFELG.COM Edytowane 31 Maja 2012 przez Matrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 17"280-290 ceny sie zmieniły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 no ja nie długo się chyba zgłoszę ,tylko musze rozkminić jak je pomalować żeby był fajny efekt na furce ,miałem kupić nowe ale chyba ogarne te co mam są w bardzo dobrym stanie żadnych braków czy jakiś obdarć ,więc chyba się skuszę bo widze że dobrą robote kolega robi --oglądałem na stronce jak to wygląda i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi