kogut149 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam Posiadam BMW E36 z 1992r. Poszukuję listwy na zderzak przedni, pod tablice rejestracyjną kwadratową USA. Listwa na standardowe, europejskie tablice jest dłuższa i większa i praktycznie każdy posiadacz E36 wie jak wygląda. Jeśli można wklejam fotke listwy usa: Szukałem na allegro, także w zakończonych aukcjach i niestety niema nic. Jeśli ktoś posiada, lub może zna sklep w europie gdzie można temacik taki kupić, będe bardzo wdzięczny za wszelkie infomacje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Rozumiem że chodzi ci o numer 16 z tego obrazka sprawdziłem na szybko i nowa w ASO kosztuje 73pln więc w czym problem ? Zamów , poczekaj i ciesz się bajerancką amerykańską podkładką :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 a dzwoniłes do ASO? zadzwoń i wytłumacz im o co Ci chodzi... powinno to 60-70zł kosztować edit. widze że Lucius mnie uprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi