rafikone Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 chodzi mi czy odleglosc od kola zamachowego czujnika ma znaczenie bo ja przekladalem automat na manual i czujnik mam jakiesd centymetr a moze nawet wiecej od kola zamachowego,mam problem z obrotami niemam wolnych obrotow:(czy to moze byc przyczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 nie, czujnik nie odpowiada za obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr520 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jaką miałeś wczesniej odległość(przed zamianą)?Odległość jest bardzo ważna,jak będzie za daleko to zmiana sygnału na nim będzie bardzo niewielka praktycznie jakby nie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 spróbuj szukac w www.realoem.com może tam cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) jakby nie działał to by auto nie chodziło ogólnie czujnik to musi być bliźiutko prawie ze trze o koło ale z obrotami nic wspólnego czujnik dobija się do końca, powinien być takiego rozmiaru ze akurat minimalna szczelina zostaje Edytowane 28 Lutego 2010 przez korni8808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 juz sie dowiedzialem jaka ma byc odleglosc w stando powiedzieli ze odleglosc powinna wynosic od 0,8 do 1,2mm od kola zamachowego i wlasnie co do obrotow czujnik zalezy jesli jest za daleko to auto bedzie odpalac na wysokich obrotach lub nie zapali wogule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi