patryk konin Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam co wsadzić w ten storzek żeby korbka się trzymała sztywno tak jak w oryginale Zdjęcie0088..jpg Zdjęcie0088..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 nikt nie wie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 jakie jest pytanie..... bo jakoś nie jasno sformuowane, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Pytanie brzmi w jaki sposób blokowane są korbki szyber dachu jak kupiłem samochód to szyber dach nie działa bo mechanizm nie był przykręcony gdy wszystko poprzykręcałem pozosała tylko luźna korbka do której nie ma żadnego zabezpieczenia a domniewam że korbka blokowana jest poprzez włożenie czegoś w zaznaczony na zdjęciu stoże ( jakiś pierścień Segera ) mam nadzieje że jakoś sprostowałem o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 może to ci pomoże: a jutro zobacze u siebie 16..jpg 16..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 przyglądam się rysunkowi na wszystkie strony i nie moge znaleść tego czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 U mnie sie wkładało do środka i sie sama blokowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
318i Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 tam przy korbce masz takie dwie blaszki z jednej i z drugiej z takimi cyckami musisz je po prostu odgiac troszke w kierunku korbki wystarczy ze sciagniesz ten koragly plasticzek na jedna srobke i juz masz dojscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 @318i - nie wiem czy po 2,5 roku autor jest jeszcze zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajszm Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 a ja uważam że nie ważne czy autor jest zainteresowany... bo ja jestem zainteresowany : 05-06-2018 HAHA! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi