shin Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Witam. Czy ktoś może wie jak wymienić visco w E 39 2,2 z 2000r ?. Konkretnie chodzi mi o to czy trzeba rozebrać cały przód zderzak, lampy, chłodnice, bo wentylator jest w obudowie i tak na oko jakoś nie widze zeby szło inaczej. A wolałbym , żeby to jakoś szło szybko wymienić i przodu nie rozbierać. Jak ktoś wie to plisssss o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 no pewnie jak wiatrak jest zabudowany to bedziesz musiał chyba obudowe ściągnąć żeby potem zmienić same wisko. no ale ja jeszcze tego silnika nie widziałem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: więc tylko sobie ''gdybam'' :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 www.realoem.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi