///M3 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie ostatnio po włamaniu do mojego BMW szukałem klamki i odnalazłem wspaniałe miejsce na ulicy Polanowickiej dokladnie wjezdzajac z kamienskiego w lewo w polanowicka jedziemy prosto az pod budowe obwodnicy i przed budową po lewej jest dom z cegły w kształcie trojkata gosc ma meeeega duzo Beemek wszystkie sa rozbierane i bebechy sa sprzedawane POLECAM !! poprostu szrot BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 z tego co kojarzę to są goście z Prusic lub jakieś pokrewieństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Taaa z Prusic jak Kosa mówisz:D chyba sie chłopaki przenieśli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 mozliwe ale widze ze maja troche złomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 musze tam sie jutro wybrać i popytac o kilka rarytasów:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 musze tam sie jutro wybrać i popytac o kilka rarytasów:D Przemo jakbys był to zapytaj czy maja mocowanie zbiornika paliwa do E32 lewa strona , to taki długi płaskownik trzymający zbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 ok pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 ok pozdro;) Konkretnie chodzi mi o ten płaskownik / tasme mocującą : oznaczone numerami od 11 do 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 aaa no teraz to już wiem o co na 100% pytać jak bede tam dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi