Tomaszeks_88 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam. Chcialbym zalozyc u siebie czarna podsufitke ale niestety czarnej do coupe z szyberdachem nieda sie kupic lub kosztuje 500zl podobno mega rarytas. Wiec do was pytanie czym by mozna pomalowac przerobic ta szara zeby byla czarna? jest to wogole mozliwe ktos to robil? jaki efekt? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 o właśnie właśnie czym to zrobić zeby była głęboka równomierna czerń myśłe że może być z tym problem bo umnie podsufitka wydaje się być gumowata ( tak mi się wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 kiedys w TV widzialem jak robili takie magiczne sztuczki zwyklym spreyem i wychodzilo zawodowo... moim zdaniem, trzeba zagadac z jakims lakiernikiem - napewno bedzie bardziej obyty z nakladaniem farby - ktory to rowno nalozy, kiedys sam malowalem tube basowa z siwego koloru na czarny i tragedii nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Mysle ze po sciagnieciu podsufitki sam bym dal rade pomalowac spreyem.... ale mi wlasnie chodzi zeby nie sciagac moze jakas farba i pedzelkiem?? pasta do butow? A jesli juz jestemy przy sciaganiu podsufitki to duzo jest roboty? ktos to robil lub wie jak sie zabrac do sciagniecia jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 myśle że już jej tak nie założysz jak zdjołeś tu będzie wisieć tu pękać ja słyszałem że trzeba którąś szybe wyciągać ale nie bardzo w to wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 pedzelkiem?? pasta do butow? Nein Nein Nein! Też kiedyś widziałem w TV jak malowali ale to tylko i wyłącznie lakier w spray'u żadne pędzle czy pasty do butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 No ok ale jak to wyglada ze sciagnieciem tej podsufitki? ktos sciagal? zakladal? w e30? w innym aucie?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o podsufitkę w E30 to proszę dzwonić 696 024 537 bo nie chcę mi się pisać Wymieniałem sam u siebie - demontaż i czyszczenie(samemu), montażż i klejenie przy szyberdachu(samemu), nowy super materiał do wyboru(dark grafit) - (tapicer) - koszt 400 pln!! (daltego ze to touring i duża powierzchnia:) ) Efekt?? NÓWKA!!! Edytowane 22 Marca 2010 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi