Forest Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Dzięki, że na nas poczekaliście na Bielanach i mogliśmy spotkac się choc na chwilę. Kozin przepraszam za Szelmę mam nadzieję, że już nie krwawisz Pozdrawiamy wszystkich z Młodą, szerokości i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Generalnie bylo fajnie jak zawsze nieliczac zataczania kolek na rondach po bardzo ciezkiej sobocie )) Szkoda ze tylko tyle aut dojechalo pod Magnolie bylo by wiecej zdjec. Do nastepnego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Kozin przepraszam za Szelmę mam nadzieję, że już nie krwawisz Spoko, 5OUL mnie poratował:mrgreen: PS: chodzą słuchy ze Skarbimierz zamnkniety - oświadczam: wręcz przeciwnie, zrobili nawet elegancką drogę - chyba z 7 warstw asfaltu na te płyty co były kiedyś. Za pare dni wrzucę fotki jak wygląda to teraz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-chajek Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 no to może jakiś konkretny spocik w skarbimierzu jeżeli jest jak mówisz...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 hehe ja jestem za jak tylko wysprzęglik wymienie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Fajniie Bylo Szkoda Ze tak malo Autek do nas zawitalo 5OUL i Rafals Chlopaki jak tam wasze majteczki Wyprane ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 My również dziękujemy za miłe spotkanie. Następnym razem myślę ze juz będziemy na całym zlocie !!! Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 ja tez dziękuje za miłe spotkanie i fajną zabawę... Edu dzięki za dostarczenie mocnej adrenaliny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Hehe, mój kuzyn też - okreslił Edu'a bawarke jednym słowem - KOSMOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Kosmos to zaduzo powiedziane Ja przytocze slowa Foresta " Zbiera Sie Troche Lepiej Od Matiza ":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jak dla mnie to miałem przyjemność jeżdżenia naprawdę szybkimi samochodami, ale tak szybkim dieslem jeszcze nie jeździłem... Edu, szybsze E46 od Twojego to tylko M3... poprostu gratki fury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Kosmos to zaduzo powiedziane Ja przytocze slowa Foresta " Zbiera Sie Troche Lepiej Od Matiza ":) Dobra, dobra, nie bądź taki skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Dobra, dobra, nie bądź taki skromny Hehe No dobra Niech Ci Bedzie Bunia Zapie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi