shin Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Witam wszystkich. Właśnie dostałem zamówione visco z allegro. Niby nowe tak wygląda, faktura, niby ok, ale na blaszce zdrapane numery (na pudełku tak samo), a sama blaszka wklejona na biały sylikon( na końcówkach tam gdzie wchodzi w rowki). Jeśli ktoś wie jak dokładnie to ma być w nowym viscu plis o wyjaśnienie, bo mi wygląda na jakieś naprawiane czy cos w tym stylu. Z góry dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Witam jak mozesz to wrzuc foty bo tak po samym opisie ze cos bylo wklejane to ciezko stwierdzic czy nowe czy regenerowane (nawet nie wiem czy ktos sie bawi w cos takiego) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shin Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 a ile dales za to tureckie visco ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi