rafikone Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 tak jak w pytaniu powyzej, kilka osob mi mowilo ze pod maska tam gdzie glowny i od abs ale u mnie pod maska sa dwa tylko i na dodatek nie pisze na nich nic wiec albo od automatu jest gdzie indziej albo od skrzyni,bo wiem ze od sterowania silnikiem jest pod maska i jest jeszcze jeden ale niewiem czy od automatu czy od abs prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Według schematów znajduje się w skrzynce w komorze silnika po przeciwnej stronie skrzynki zwykłej bezpiecznikowej. Nazwa to EGS i jak wyciagniesz go z tej skrzynki to na boku jest naklejka a na obudowie wytłoczenie Getribsteurung. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 wlasnie jest problem bo nic nie pisze na tych kompach wiem ze jeden to jest od silnika a drugi jest niepodpisany wiec martwie sie ze to moze byc od abs chyba ze od abs jest gdzies indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 U mnie jest nad glosnikiem w nogach pasazera ( sciagasz kratke, wyjmujesz glosnik i nad nim on powinien byc ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojowka Radia Maryja Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Siema a w 525i 24v gdzie jest sterownik skrzyni ???? i ile kosztuje mniej wiecej wymiana ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 U mnie jest nad glosnikiem w nogach pasazera ( sciagasz kratke, wyjmujesz glosnik i nad nim on powinien byc ). tak kolego w e32 niestety w e34 wiazka skrzyni jest powiazana z wiazka silnika i wpina sie ja wskrzynce z prawej strony pod maska. Szkoda ze Maniek zadko zaglada przerabial ten temat z 6 miechow temu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi