Vince Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 koledzy sprawa przedstawia sie tak ze nie moge wyciagnac miski olejowej w mojej e 36 (silnik 1.8) odkrecilem wszystkie srobki i z przodu odchodzi a przy skrzyni jak by ja cos trzymalo chociaz te dwie sroby tez odkrecilem co wchodza przez skrzynie do miski ;/ moze ktos z was udzieli mi jakichs wskazowek pozdrawiam Gdzie Konczy Sie Prawo Zaczyna Sie Zycie B..o M..oge W..szystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Silnik <jeden osiem> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 nie pamietam ja jest w m40(chyba taki masz) m20 jak niedawno sciagałem to przed skrzynia jest jeszcze osłona na misce,ktora ma na celu osłonięcie koła zamachowego(4 śruby),prawdopodobnie u ciebie będzie tak samo,w moim przypadku po sciagnieciu tej osłony pokazało sie jeszcze z 10 śrubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 tak m40 ale nie mam zadnej oslony wykrecilem 3 sroby mniejsze ktore byly przestrzelone przez skrzynie w miske i wyzej sa jeszcze dwie wieksze po prawej i po lewej ktorych nie odkrecilem bo fest trzymaja a nie mam pewnosci czy one terz trzymaja bo w sumie przechodza przez skrzynie i sa juz nad miska bardziej jak by w blok wchodza ;/ trzymie przy samej skrzyni ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) tyle musisz srubek odkrecic Edytowane 23 Lutego 2010 przez pawelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 no juz wszystko poszlo tylko teraz czy musze podniesc silnik zeby wyszla miska?? bo sie opiera ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 nie odkrecilem bo fest trzymaja a obiad jadłeś ze tak fest trzyma :?::?::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 hehe nie no pawle poprostu nie chcialem oberwac sroby. A nie odkrecilem poprostu tych dwuch ktore sa przy samej skrzyni w tych dziurach ale juz je znalazlem i miska odkrecona tylko nie chce wyjsc musze podniesc silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 W M40 czasem trzeba było lekko uniesc silnik zeby wyszła micha , podstaw jakis lewarek i kawałek deski po silnik i powinno wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 tylko nie rozpędzaj się z tym dźwiganiem silnika, podnieś max 2-3cm bo inaczej możesz pourywać poduszki silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ehh ;/ juz zauwazylem jakies opilki chyba sie spelnia czarny scenariusz panewki chyba poszly wiec trza sie bedzie rozejzec za drugim silniczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 w misce znalazlem kawalek metalu grubosci kartki papieru i dlugi jakies 5 cm i jeszcze mniejsze kawaleczki tylko z czego one moga byc ;/ napewno to nie panewka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 a dlaczego nie?? u kumpla miała grubość żyletki,najlepiej daj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGGic Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Miałem podobny problem z miską i niezbędne okazało się odkręcenie jednej poduszki bo brakło tego centymetra a bałem się ją zerwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ja wykrecilem obie poduchy bo juz mialem dosc gimnastyki pod bumą ;] Tylko ze panewka chyba jest wykonana z mosiadzu ...?? a to jest kawalek metalu i w sumie nie widze zeby na ktorejs korbie cos podejzanie wygladalo... Zdjęcie0030..jpg Zdjęcie0030..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dodam jeszcze ze moja ślicznotka wsysneła sobie jakies 4l oleju w niecale 10 tys ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi