luki730i Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 proponuje FRATER ul. Jagiellończyka 38 A w podwórzu od Trzebnickiej to jadąc jagiellończyka w lewo w podwórze i po prawej stronie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi369 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 ..firma Gastal na Rakowej W-w solidnie wszystko sprawdzają,w razie potrzeby naprawiają i napełniają w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 nie ukrywam ze chcialbym taniej niz 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 z tego co wiem to ciezko znalezc taniej niz 150 to i tak niezla cena.POZDRO <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 a co dzwoniłeś w w/w miejsca :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 150 zł to drogo? W Opolu w serwisie klimatyzacji krzyknęli sobie: - R-134a - 59 zł - olej PAG 46 - 9,30 zł - barwnik UV - 30,10 zł - sprawdzenie szczelności azotem - 30 zł - obsługa - 170 zł!!! Co daje w sumie niemal 300 zł :roll: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ja was rozumiem ale ja siana niechce za duzo wydac poniewaz klima mi dziala, ale musze spuscic gaz zeby wymienic cały piecyk poniewaz mam polamana obudowe nagrzewnicy(piecyka) wiec najwyzej zaczekam jak gaz ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi