rafikone Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 wreszcie zdiagnozowalem problemodpalania zauwazylem dzisiaj ze cofa mi sie paliwo co moze byc tego przyczyna.prosze pomozcie bo juz mam dosc tego auta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 To zamontuj jakis zaworek zwrotny na zasilaniu , powinno rozwiazac problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaworek między pompą wtryskową a filtrem , jak kupisz to od razu kup też nowy wąż bo stary masz pewnie twardy i zaworka nie wciśniesz , przerabiałem to w tdsie parę lat temu . Jest to tylko doprowadzenie do używalności a problem występuje pewnie z powodu nieszczelnych wtrysków , nieszczelnej pompy wtryskowej lub uszkodzonej pompki w baku . U mnie był nieszczelny wtrysk i uszkodzona pompka , takie combo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi