Tomek v8 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam,podczas wymiany filtra kabinowego w moim aucie,wypadla mi gdzies z pod nagrzewnicy taka oto czesc widoczna na zdjeciu. Orientuje sie ktos co to moze byc ? Widnieje na niej napis "E34 LL Klima". 007z.jpg 007z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 szukaj na realoem.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Jak ja wymieniałem nagrzewnicę to też miałem taki element wepnięty/wsunięty w specjalnie do tego przygotowane miejsce z przodu obudowy nagrzewnicy. Po wyjęciu radia widać je dokładnie. Nie wiem jakie ma zastosowanie bo wsunięte było samotnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dzieki za pomoc koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ta cześć z tego co wiem służy do podtrzymania radia od tyłu. Większość modeli ma wkręcany gumowy bolec, który wchodzi w otwór w tej blaszce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 No dzieki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi