Enzo Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 wyjezdzamy wg. planu o 9:00 z Nysy wiec ztreba liczyc , ze 9:15 - 9:20 weic gzdies 10:30 bedzime yw skarbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Wiec Byq ustal konkretne miejsce naszego spotkania we Wrocku i godzine, tak zebysmy dojechali na czas i sie spotkali z Enzo. Ja mieszkam na sołtysowicach wiec tak czy siak wszedzie daleko, wiec kazde miejsce spotkania mi pasuje. Zdaje sie na ciebie Hyhyhyhy to rzeczywiście wszędzie daleko ;-) Więc tak.... Proponowałbym się spotkać przy ZOO, przed samym wejściem albo pod drugą kładką jadąc od Grunwaldu. Co do godziny to myślę że 9:30 byłoby w sam raz, tak żeby zajechać z 10-15 minut przed chłopakami, ale co do godziny to niech się jeszcze Piotr wypowie, bo zapewne lepiej sie orientuje ile czasu zejdzie na dojechanie do Skarbka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 myslę ża jak wyjedziecie o 9 bedzie dobrze, na 10 powinniśmy być, jedziecie przez Wojnów, za wrockiem nie prosto tylko w prawo, Kamieniec Wr. i przed Jeszkowicami mnie zgarniecie, bedziemy w kontakcie tel, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Czyli spotykamy się pod ZOO w niedzielę o 9:00, myślę że rozpoznamy jakoś swoje bumy ;-) A Piotra zgarniemy tak jak napisał, na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ja dzis wiezcorkie mwreszcie bede mial gotowe autko, jutro jade do wulkanizacji 10 oponek pozakladac (ciekawe jaka bedzie reakcja wulkanizatorow na to zlecenie :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ja dzis wiezcorkie mwreszcie bede mial gotowe autko, jutro jade do wulkanizacji 10 oponek pozakladac (ciekawe jaka bedzie reakcja wulkanizatorow na to zlecenie :lol: ) Ja jak przyjezdzalem z 4 kompletami do zakladania , to odrazu wiedzieli o co chodzi i sie ptali gdzie beda palone , i pytali sie czy nie chce jeszcze moze kilku sztuk :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 9:00 pod ZOO i do boju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 jak epch to pech, ejchalem na zmaine oponek i dup.... lziak z zza rogu, oczywisce iz tylu mailem druty idowodzik zatrzymany :evil: Ale, spoko ,spoko.... jakis gliniarz nie pokrzyzuje mi planow :mrgreen: Oczywiscei jade z komplecikiem gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 jak epch to pech, ejchalem na zmaine oponek i dup.... lziak z zza rogu, oczywisce iz tylu mailem druty idowodzik zatrzymany :evil: Ale, spoko ,spoko.... jakis gliniarz nie pokrzyzuje mi planow :mrgreen: Oczywiscei jade z komplecikiem gum Oj enzo enzo , ty to masz przeboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 I jak wrazenia po zlocie? ja bylem! podobno miala byc jakas zbiorka na BP przy legnickiej! oczywiscie BMW pokazalo Klase! M5 (E34) vs Porsche Carrera, piewnie wiecie co wygralo! <bmw_1> Palenie tez bylo dobre! Rzadzily oczywiscie M3.. E30 i E36.... heh... dobrze ze wzielem kamere! <bmw_1> wieczorkirm wysle Foty!! pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 I jak wrazenia po zlocie? ja bylem! podobno miala byc jakas zbiorka na BP przy legnickiej! oczywiscie BMW pokazalo Klase! M5 (E34) vs Porsche Carrera, piewnie wiecie co wygralo! <bmw_1> Palenie tez bylo dobre! Rzadzily oczywiscie M3.. E30 i E36.... heh... dobrze ze wzielem kamere! <bmw_1> wieczorkirm wysle Foty!! pozdr.. nagrales gzdies mnie? E30 zcarne ONY 10UC W sumie troche lipa bo musiale mspadaci nei zostalem na konkurs palenia gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Imprezka jak najbardziej godna polecenia <bmw_1> No i M5 pięknie pojechała, tylko koleś Lancerem trochę ciała dał i ze startem miał problemy, ale w końcu te 300KM to też trzeba się nauczyć okiełznać ;-) Żałujcie którzy nie byli <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 nagrales gzdies mnie? E30 zcarne ONY 10UC W sumie troche lipa bo musiale mspadaci nei zostalem na konkurs palenia gum masz 6 ramienne felgi?? czarne coupe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 heh... kur... mam Cie ale jak zjezdzasz na spalonych czarnych stalowkach!! spoznilem sie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 masz 6 ramienne felgi?? czarne coupe?? 2 posty wyżej to własnie on przy ecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 tak.. juz wiem... zlapalem go jak jakis koles chce dac mu dwa kaplety kól... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 tak mam 6 ramion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 moej fotki http://outlawdrivers.ou.funpic.de/thumbnails.php?album=14&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 A tutaj kilka moichhttp://www.skarbimierz2006.republika.pl <bmw_1> Hyhyhyhy Na drugiej fotce wygląda jakby flaga ode mnie powiewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 taki krotki klip http://www.sendspace.com/file/cyiuj3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi