febra Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 witam czy powie mi ktos jaki powinien byc parownik do gazu w e34 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Taki ktory uciagnie przeszło 200KM , OMVL powinien spokojnie dac rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
febra Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 bo ja mam 140 hp i wydaje mi sie ze jest malo wydajny bo pali mi 25 gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 140HP czy 140KW bo to spora róznica , jak pierwszy wariant to raczej wiecej jak 4,5tys obrotów nie powinna sie wkrecac i generalnie powinna mulic strasznie na gazie spalanie posrednio tez moze pojsc w kosmos przy mało wydajnym reduktorze. Inna sprawa , jakiej srednicy założyli Ci rurki miedziane ? Moze są zacienkie np 6mm przy 200KM nie wyrobi taka instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
febra Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 na parowniku pisze140 hp a rurki to sa cienke a dawki nie moge mu zmniejszyc bo bedzie strzelac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 to przerób tą instalację. Bo to jest jakaś masakra. Nie dość ,że nie ma prawa jechać to do tego pali w cholerę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ja ostatnio wymieniłem na reduktor Magic Jet czy tam Magic III i jest malina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 JA mam u siebie coś takiego Reduktor Ri One ED do 270km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi