Piotr Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 pomysłowe , na pewno coś w tym rodzaju niedługo zagości :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Są artykuły na stronie , tam już jest pare tego typu rzezczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Mysle ze broder ma całkowita racje ... <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Prosze o pomysł na nazwe działu i jego krótki opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigdada Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 "zrób to sam" Informacje o drobnych naprawach dokonanych we własnym zakresie Myśle ze taki tytuł i opis będzie odpowiedni. Tytuł mówi juz sam za siebie a dla młodszego pokolenia opis wyjaśni reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 ja mam takiego pomysła (pomysł po browarze :lol: ) BUMA SERWIS czyli SAM NAPRAWIAM BMW <bmw_1> <bmw_2> bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 ja mam takiego pomysła (pomysł po browarze :lol: ) BUMA SERWIS czyli SAM NAPRAWIAM BMW <bmw_1> <bmw_2> bmw_beer happy_bmw hehehehe dobre , browar widze pomaga szarym komórkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 A moze BUMA SERWIS czyli sam ULEPSZAM BMW , Panowie przeciez BMW to taka nie zawodna marka , ktora sie nie psuje , musimy byc z bmw, a nie przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Mysle ze to dobry pomysł,można by dodac taki wątek wielu z nas przyda sie taka informacja jak ulepszyc i upiekszyc nase autko Poipieram <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi