wicha Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Za mocno dokręciłem odpowietrznik i ukręciłem. Ma ktoś jakiś złoty sposób by ta część która została wykręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 jeżeli to ten w obudowie zbiorniczka/chłodnicy to jest plastikowy/z tworzywa chyba, wbij jakiś śrubokręt i wykręć nowy jakieś 9 pln w ASO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Jeśli boisz się wbijać śrubokręt to nawierć kawałek i użyj "wykrętaka" w każdym markecie typu mrówka,castorama są dostępne(wyglądają podobnie do wierteł) Lub nożem natnij rowek i dociskając śrubokręt płaski próbuj wykręcać. Za nowy dałem 8.50zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicha Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ok dzieki udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi