łazik Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 witam. mam problem.padły mi wszystkie zegary oprócz prędkościomierza,wymiana akumulatorków dała tylko to że zaczęła świecić inspekcja.po włozeniu[dobrych,działających] zegarów z kolejnej e30 tez 318 jest to samo:sad: miał ktoś może coś podobnego?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Posprawdzaj wtyczki one lubia sie wypinac i czesto niemaja styku... moze jest takze bezpiecznik odpowiedzialny za wszystkie wskzaniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 hehe, moze to dziwne co napisze, ale ostatnio mialem identyczyny problem, przeszukalem wszystko i nic, po chwili zorientowalem sie ze mam spalona zarowke do swiatel mijania, zmienilem i obrotomierz zaczal chodzic dziwna sprawa ale prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Generalnie jest tak ze lewa wtyczka lewa strona zegarow prawa wtyczka prawa strona zegarow... jak nic nie dziala no to sie wypiely obie wtyczki innej mozliwosci nie widze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 aa sorka wlozyles drugie zagary... moze wejscia w wtyczkach sie wydymaly... wez je dobrze docisniej i sprawdz co sie bedzie dzialo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ciekawe czy tam wogóle napięcie dochodzi?U mnie jest tak ,że jak zdarzy mi sie wyciągnąć aku na jakies doładowanie to po ponownym włożeniu go nie działa mi obrotomierz na okres około jednej doby.To się powtarza za kazdym razem:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 spróbuje zmienić jeszcze stacyjkę.bo jak pamiętam to prędkościomierz pokazuje nawet gdy nie jest ona przekręcona do pozycji startowej,może tam coś się stalo chodż to malo prawdopodobne.dzięki za rady będę dzialał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 witam.okazało się po wyciągnięciu tapicerki że przetarły się dwa przewody w wiązce kabli które idą koło progu i to było przyczyną tego że zegary nie chodziły.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi