misiosl Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 witam,Panowie mam wielką prośbe...a wiec znajoma znalazła takie auto z wrocławia http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11023391 i teeraz moja wilka prośba...moze ktoś je zna? widuje..albo moze powiedzec cos więcej o nim? a wogóle luksus jak by ktoś podjechał obejrzeć!da sie coś z tym zrobić Koledzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 ja widzialem....i ze wzgledu na kolor i oczo***nosc, dosyc czesto to auto gdzies wpada mi w oko....powiem tak, ze na tych zdjeciach wyglada o wiele lepiej niz w realu...no ale czego oczekiwac za taka kase, nie wiem jak stan techniczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 widać po zdjęciach, że poszczególne elementy blacharki klejone na butapren i cała buda gnije - a właśnie stan blacharki jest największą bolączką w cifach V gen... ja bym się za takie pieniądze nie pchał w takie auto, już zupełnie pomijając że wnętrze wygląda jak z początku lat 80, a komfort jazdy co najwyżej średni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Kupa złomu, zgnilizna, i zezba ogolna, nie trzeba ogladac jej na żywca, zdjecia mowia same za siebie SZAJS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi