kaspri84 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 No przyznac sie,z kim wczoraj maly sparing ze Swiatel na Bardzkiej i po Armii Krajowej odbylem <bmw_2> Dla niewtajemniczonych-jade sobie kulturalnie po mloda,wjezdzam z Gajowej w Kamienna i zwawo pogonilem w strone Bardzkiej,patrze w lusterko a tu ktos mnie goni.Przy dojezdzie do skrzyzowania mnie wyyminal. Na swiatlach do skretu w lewo w Armii Krajowej ustawilem sie za nim,zielone i obaj palnik. Nauczony doswiadczeniem(raz juz na tym luku przystanek zaliczylem) spokojnie z gazem a tu i tak na dwujce tyl poszedl,wylecielismy z zakretu ja pedal w podloge i co?poslizg:/ ale nic przeciez nieodpuszcze,potem na wysokosci ziembickiej jest taki delikatny luczek-przed lukiem odpuscilem gaz i ogien wbijajac trojke i niestety znowu majtlo tylem wystraszylem sie troche ale jak jade prosto to pedzel na pelnej przyczepnosci ale niestety juz autka przed nami i koniec zabawy.Podziekowania awaryjkami i z rogalem powrot po mloda:) A wiecie jaki pierwszy tekst od niej uslyszalem jak mnie zobaczyla-"Stukales sie z kims ze taki szczesliwy jestes..." :mrgreen: Dobrze mi sie nudzi jak takie durnoty wypisuje Slisko fakt ale przyznam sie ze jeszcze nigdy przy sprincie tak z autem niewalczylem,moze dlatego tyle radochy dala tak blacha sprawa.Nie bylo banalnego gazu w podloge na kawalku prostej,a troche stresu i zaskoczenia<bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Bueheh to musiał byc niezły rogal po tym sciganiu bo smignełes koło poczty na krynickiej , a ja tyle co wyszedłem z poczty i wsiadałem do bumy siakos tak przed 15 :lol: Okulary Ci chyba kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 He he he... Tekst twej kobiety za***isty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) Hehe,fakt moja piekniejsza polowa rozbroila mnie tym tekstem,a co do Krynickiej to przelecialem kolo poczty i po lewej widzialem e32,ale Ciebie Mord nie zauwazylem Edytowane 6 Lutego 2010 przez kaspri84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 a co do Krynickiej to przelecialem kolo poczty i po lewej widzialem e32,ale Ciebie Mord nie zauwazylem Hehe bo przeleciałes jak odrzutowiec , tylko było BUUUUUUUUUUUUUUU ... mysle sobie oho Kaspri leci ........ no i poleciał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Moze to taki? prawie 200 kucy w takiej malej budzie musi zamiatac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 323ti jakieś może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi