Piotr Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 jak to cieknie z termostatu :?: , jeśli tak to wystarczy uszczelkę nową dać, albo silikonem i po sprawie, lepiej podjedz do innego magika albo sam zobacz, bo coś nie chce mi się wierzyć że uszczelka termostatu puściła :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 w warsztacie mowili ze gdzies z termostatu czy cos takiego. powiedzieli zeby kupic te opilki i wsypac do chlodnicy ze pomoze. Opilkijuz kupilem ale czy wsypac?...... he he ja do swojego stara parę lat temu wsypałem fusy z kawy i do dzisiaj nie cieknie :mrgreen: ale z bunią nie polecam takich doświadczeń wykonywać. Lepiej sztuki nie robić tylko porządnie usunąć awarie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi