woz Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja jutro sprawdze we Wrocku. Przypomnial mi sie jeden tapicer. W pierwssej e30 robilem fotele przod i tylna kanapa za 700zl. Fakt, ze bylo to kilka lat temu, ale to jakis stary koles, a oni raczej nie sledza stopy inflacji itd itd Dowiem sie to skrobne info.. Bylem tam wczoraj, on urzedowal przy ul. Ladnej we Wrocku. Niestety juz go nie ma tam. Szkoda bo mysle, ze mialby dosc dobre ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Bylem tam wczoraj, on urzedowal przy ul. Ladnej we Wrocku. Niestety juz go nie ma tam. Szkoda bo mysle, ze mialby dosc dobre ceny.. Ja byłem u niego raz i powiedział mi za podklejenie podsufitki w e34 dość dużo , 300pln i miałem sam wymontować i zamontować Nie wiem może mi się wydaje że to dużo , naprostujcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 kosa w tamtym roku tak mi ten tapicer w kamieńcu wrocławskim powiedział i mówił ze wybiorę sobie materiał i on szyje tylko jak dobrze pamiętam to materiał we własnym zakresie ale trzeba by do niego dryndnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 powracajac do kierownic wyslalem do obszycia swoja mt-2, pochwale sie jak bedzie gotowa, wybralem ta sama aukcje co Kosa, wszystko jest na fajnych zasadach, jak na razie - polecam :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 w kamieńcu wrocławskim powiedział mi tapicer za welur 1000 a za skore biało 3000 Śliwa ,a w ktorym miejscu jest tam tapicer?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 powracajac do kierownic wyslalem do obszycia swoja mt-2, pochwale sie jak bedzie gotowa, wybralem ta sama aukcje co Kosa, wszystko jest na fajnych zasadach, jak na razie - polecam :-P ooo to pochwal sie jak skonczysz bo moja tez mt-2 ma iść do obszycia.pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 kierownica obszyta ładnie i starannie, naprawdę szczerze mogę polecić usługę, link do fotek: http://www.maxbimmer.pl/threads/8573-tazunio-E30-318i-Cabrio-92?p=98443#post98443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 sliczna.w poniedziałek wysyłam swoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 widze że wybrałeś wariant z nićmi w stylu M, fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 do ostatniej chwili się wahałem... ale fakt wygląda fajnie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 muszę trochę ponarzekać, wysłałem do obszycia gałkę z wąskiej + znaczek MT do wklejenia, gałka została ładnie obszyta ale znaczek niestety zaginął po kilku mailach i prośbach pani Wiolet przestała odpowiadać/odpisywać także jeżeli coś tam będę jeszcze robił, zostawie w domu wszelkie luźne elementy bo ktoś tam ma na rękach klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 no nie ladnie, nie ladnie... sami sobie robia kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorlo Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Odnośnie obszycia kierownicy skórą i lub jej modyfikacji - zmiana kształtu spłaszczenie kierownicy, jedna z firm która to dobrze robi to ProSportech Manufaktura Kierownic Sportowych. Można na ich stronie dokładnie zobaczyć co i jak robią www.prosportech.pl A co najważniejsze można do nich podjechać, zobaczyć na żywo jak obszywają kierownice - jakość wykonania obszycia kierownicy. Miło sympatycznie i co najważniejsze dobre wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi