Gość Mordulec Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A jak sie skonczyła sprawa z tą sondą lambda ? znalazłes prawidłową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 byłeś na kompie ?? jeszcze: - regulator ciśnienia - przepływomierz - komputer zalewa wszystkie gary, jednakowo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidNow Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam. Tak znalazłem prawidłową sondę lambda. Teraz mam inny problem, bo benzyna zalewa mi silnik i nie przepala. A ja nie wiem co moze być przyczyną. chodzę Tylko z moja benią po elektrykach. Pozdrawiam:) chodzę Tylko z moja benią po elektrykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidNow Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) Tak , byłem na kompie. Samochód od tygodnia stoi u elektryka, który tez nie może dojść do ładu. Sprawdza wszystko po kolei. Dodam jeszcze,że przepływomierz oraz komputer były wymienione.Zalewa mi wszystkie gary jednakowo. Piotr, mógłbyś mi jeszcze napisać gdzie jest ten regulator, a dokładnie w którym miejscu sie znajduje? Z góry wielkie dzięki za odpowiedz. Edytowane 24 Lutego 2010 przez DawidNow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 regulator ciśnienia nr 6:0..jpg 0..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi