przemo_wrc Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 słyszałem pełno opini... che sie dowiedziec od tego co sie zna badz ma i na tym smiga... Moja propozycja to BRC PLUG & DRIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-mek Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 hejka ja mam 2,5 24 v na sekwencji stag300 i działa git, kumpel ma M30B35 na dokładnie takich samych podzespołach i tez działa mu dobrze, nie zrobisz tak żeby na gazie jeździła dokładnie tak jak na benzynie jednak PB to PB. Ale dobrze założona i co najważniejsze dobrze wyregulowana gazownia będzie umilać Ci życie. Moja prozpozycja to STAG 300 pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 I ile mu to 535 siorbie gazu?? manual czy aut?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-mek Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 bunia w manualu hmmm a ile pali to zależy jak bardzo ciśnie realnie po mieście od 17 w górę.... ale jest tak ustawiona żeby jeździła mozliwe jak najlepiej ( w sensie niehiperoszczędnie) pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 no własnie mi o to chodzi. zeby ciagneła jak najlepeij i paliła koło 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-mek Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 ...no to dokładnie tak mniej więcej jest Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ponad 3letni post ale świerzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi