micnic Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam 2 dni temu kupilem 525 TD z klima 95 rok.Czy z nawiewow na drzwiach i na tunelu z tylu mozna ustawic zeby lecialo cieple powietrze? Jesli tak to jak mam to ustawic?Probowalem juz ale jakos mi to nie wychodzi:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Czy to Twoje 1sze BMW E34? Nagrzewnice są w tych modelach wyjątkowo sprawne:)i po krótkim czasię jest ciepło w całym aucie przy ustawieniu na nogi/szybę. Jeśli na kratce nawiewu tej podwójnej na środku kokpitu jest znak koloru niebieskiego i czerwonego to można puścić na nie ciepłe powietrze ustawiając pokrętło w pozycji "czerwonej". Jeśli nie ma tam żadnych znaków w/w to lecieć będzie tylko zimne. Większość e34 z klimą miały taką możliwość ale nie jest to reguła także zobacz czy masz te znaki na tej środkowej kratce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Tak to moje pierwsze e34 ostatnie 3 lata jezdzilem e36 bez klimy i tam tez lecialo tylko zimne, musze sprawdzic czy mam te kolory na kratkach . Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Nawet nie widziałem ze tam leci tylko zimno:) myslałem ze mam cos z nagrzewnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 tak mam na srodku na desce symbole czerwony/niebieski i faktycznie mozna dac cieple/zimne powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 z tylu chyba leci tylko zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam u mnie z drzwi leci ciepłe, a z tylnego tunelu tylko leci zimnawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 a u mnie z drzwi leci raczej chlodne dlatego mam zawsze zamkniete wloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi