łazik Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 ja podłączam sie pod temat tapicerki.konkretnie interesuje mnie ile takie obszycie trwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Tamat był już wałkowany: link Generalnie polecam szukać z książki telefonicznej tapicerów, krawców, szefców i pytać o ceny i czas wykonania. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Wojtek mieszka na Wojnowie obszywał mi kanape robił kilka knajp w rynku np.Kogucika Tel.0692837967 albo 0713466383 Robił kilka fajnych autek Porsze,Jaguar,GolfaII i wiele innych. Ja juz jestem u niego zapisany na tapicerke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Wojtek mieszka na Wojnowie obszywał mi kanape robił kilka knajp w rynku np.Kogucika Tel.0692837967 albo 0713466383 Robił kilka fajnych autek Porsze,Jaguar,GolfaII i wiele innych. Ja juz jestem u niego zapisany na tapicerke powiedz kiedy i w którym miejscu, to może ud ami sie ,,siedem'' zobaczyć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Pomoc klubowa w najlepszym wydaniu <bmw_1> A można sie dowiedziec ile to kosztuje -- tak orientacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 zeby sie nie parzyć i przyklejac w lecie i nie marznąć w tyłek w zimie. Bardzo dziękuję Też nie lubię sie kleić latem, ale najbardziej nienawidzę ogrzewania foteli zimą --- jak mnie ktoś uszczęśliwia na siłę --- uwielbiam zmarznięty tyłek 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigdada Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Noo jest tapicer samochodowy na Rychtalskiej. Obszywałem u niego kierownicę skórą i będąc tam widziałem obszyte fotele i kanapy, uważam że wykonane były bardzo dobrze. Nie wiem jak ceny ale poniżej masz telefony. Zresztą daleko tam nie masz 8) SŁAWIŃSKI Tapicerstwo Rychtalska 8 (071)324-03-60 600 125 553 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 yan00sh a ty masz klimatyzacje? Bo jak nie to na twoim miejscu bym ładny welurek wrzucił :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi