Kevin Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Są dwa miejsca wolne za Ivana numer 34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Takie info w sprawie samego przejazdu : Jedziemy kolumną czyli jedno auto za drugim wiekszosc osób z forum zna zasady ale jedzie kilka nowych beemek więc jesli ktos ma zapędy a'la "mistrz kierownicy ucieka" albo na trzecie imię "Carlos Sainz" i nie ma zamiaru dostosować się do zasad panujących w czasie jazdy wiekszym peletonem to proponuje żeby się nawet nie zatrzymywał pod Iveco tylko od razu leciał na Gostyń , szkoda naszych nerwów poprostu spotkajmy się na miejscu po bramą wjazdową na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mam nadzieje ze wiekszosc sobie zdaje sprawe ze jedziemy wkoncu na tor aby tam sobie ulzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Impreza rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!!! Podziękowania dla organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bardzo miłe doświadczenie. Super impreza dzięki świetnym ludziom. Bardzo osobiscie chcę podziękować wszystkim, szczegolnie przyjaciołom oraz nowo poznanym ludziom. Dziekuje dziekujemy Do nastepnęgo spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki za świetną zabawę i doskonałe towarzystwo. Mam nadzieję, że niedługo się znów spotkamy w podobnych okolicznościach przyrody . Pozdrawiamy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bylo kozacko Super towarzystwo i super zabawa na torze szkoda ze niebyl nieco szerszy ale ogulnie gitara Czekamy na fotki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wzajemnie, dziękujemy za świetną zabawę i towarzystwo jako podwójni debiutanci zlotów i jazdy po torze. Jeszcze mi serducho wali :D P.S. parę fotek zrobilem http://picasaweb.google.pl/103892415100092146804/GostynZlotMAXBIMMER17042010?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 http://www.strefagostyn.pl/index.php/aktualnosci/gostyn/2821-bmw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Wielkie dzięki za udany zlocik. Nie obeszło się bez małych ekscesów ale to chyba było nie do uniknięcia, nie da się myśleć za wszystkich. Wielkie dzięki dla organizatorów z BKP i GZ oraz dla Mordulca ,że i z naszej strony mógł do tego coś dorzucić. Zlot organizowany jest przez trzy Kluby- BMW Klub Południe, Maxbimmer - BMW Klub Wrocław, - FM BMW Grupa Zachód. i babcia na foto się złapała doświadczenie zdobyte na torze : bezcenne Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jak dla mnie rewelacyjnie było fest spoko ekipa dużo wrażeń choć jestem słabym kierowca na takie tory wielkie dzienks dla organizatorom BKP GZ oraz MAXBIMMER za super spędzony czas było milo do zobaczenia mam nadzieje ze na nysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bylo Miodzio Za***.... Ludzie Atmoswera Szkoda Tylko Ze Nie Moglem pokazac Sie Na Wyscigu Na CZas Bo Przyjaralem sprzeglo Na Starcie I Po Zabawie Ale Zato Nadrobilem Rzutem Opona i Ciagnieciem e30 Na Czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ja również dziekuje za spędzony weekend , ogólnie impreza po względem organizacyjnym i logistycznym jak najbardziej się udała Niestety nie sądziłem że za niektóre osoby bedziemy musieli się wstydzić i tłumaczyć ... bo narobili krótko mówiąc niezłej obory ... W związku z czym na kolejne takie 2-3 dniowe imprezy bedziemy rozsyłać zaproszenia na PW bo jak widać taka wolna amerykanka nie służy dobremu imieniu Maxbimmer'a . Na koniec zeby nie było tak wszystko na minus chciałbym serdecznie podziekować osobą które były z nami po raz pierwszy na takim wiekszym wyjeździe np Nem i Emila jak również Pit3er i Ania za to że swietnie się odnaleźli w naszym gronie i dobrze przy tym bawili Nie moge również pominąć naszych fantastycznych sędziów mianowicie Chiccoo i Sylwek odwaliliście kawał dobrej roboty i z tego miejsca serdecznie Wam za to dziękuje :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Pozazdrościć imprezki :] szkoda, że szkolę odwołali mi na 2 dni przed odrobiłem gdzieś indziej... ale mój 7er wśród Bumerów czułby się jak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Również podziękowania Wszystkim za mile spędzony wekend, pogoda wyklarowała się, towrzystwo dopisało więc musiało byc git. Moja czarnulka (7er) dziękuje również za oddane głosy na nią. Niestety nie sądziłem że za niektóre osoby bedziemy musieli się wstydzić i tłumaczyć ... bo narobili krótko mówiąc niezłej obory ... bo jak widać taka wolna amerykanka nie służy dobremu imieniu Maxbimmer'a . Na koniec zeby nie było tak wszystko na minus chciałbym serdecznie podziekować osobą które były z nami po raz pierwszy ........ Bez przesady, Maxbimmer ma na tyle dobrze wyrobione zdanie że przeprosiny za nieznane osoby które pierwszy raz się pojawiły i od razu pokazały się z nienajlepszej storny jest zbyteczne, z doświadczenia BKP (mniejszego niz w Maxbimmer) wiemy ze takie osoby bez zwracania im uwagi same wykruszają sie z grona, a jak nie to małe słówko wystarcza. Małe incydenty czasem zdarzają się a biorąc pod uwagę takie małe "cósik" do ogromnej ilości pozytywów to.... to do następnej wspólnej imprezki. Yyy...Nysa ? Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Wojtasbkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Niestety jakosc niejest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 My także dziekujemy za udany spocik, do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/user/pit3er11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Bez przesady, Maxbimmer ma na tyle dobrze wyrobione zdanie że przeprosiny za nieznane osoby które pierwszy raz się pojawiły i od razu pokazały się z nienajlepszej storny jest zbyteczne, z doświadczenia BKP (mniejszego niz w Maxbimmer) wiemy ze takie osoby bez zwracania im uwagi same wykruszają sie z grona, a jak nie to małe słówko wystarcza. Małe incydenty czasem zdarzają się a biorąc pod uwagę takie małe "cósik" do ogromnej ilości pozytywów to.... to do następnej wspólnej imprezki. Yyy...Nysa ? Wojtas wiesz jak jest , znamy sie nie od wczoraj , sprawe juz wyjaśnilismy i naprostowaliśmy ... ale niesmak pozostał i tak jak ustalone było na stołówce razem z właścicielem ... tych Państwa już nie obsługujemy Heh ... NYSA .... wiesz ze mnie nie trzeba namawiac :drunk: pozostaje jedynie ustalenie wspólnego terminu i lecimy na kolejny odcinek serialu pt. NYSA SAMER PATROL :drunk: Aha jesli ktos ma fotki ktorymi chce sie podzielic to mozna przesyłac do mnie na maila -> mord@go2.pl albo zamiescic paczkę np na wrzuta.pl i podesłac do mnie na PW linka Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dziękuję całej ekipie Maxbimmer'a za wspólną zabawę i miłą atmosferę, było naprawdę mega uklon_bmw No i gratulację dla wszystkich zwycięzców <bmw_1>Do zobaczenia na Nysie :gril: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zlocik udany, towarzystwo doborowe ( większość ), pogoda dopisała, większych komplikacji nie było- czego chcieć więcej :lol: Nie będę pisała o mniej doborowym towarzystwie- każdy wie jak było, każdy odpowiada za siebie, regulamin był dość jasno napisany Impreza udana, kto chciał mógł się zintegrować międzyklubowo albo klubowo Gratulację dla wszystkich zwyciężców uklon_bmw również tych nienagrodzonych, w końcu liczy się dobra zabawa :-P, kusiło mnie przeciąganie samochodu, ale zabrakło mi odwagi, aby zrealizować pragnienie ( za rok na pewno skorzystam :mrgreen: ) Wojtas Twoja siódema jest śliczna, może kiedyś też takiej się dorobimy Dziękuje za miło spędzony weekend i do następnego bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 [video=youtube;DFshj-h0ozs] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 zazdroszczę tej imprezy. Musiało być naprawdę mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Przyłączam się do podziękowań za wspólne spotkanie, miłą atmosferę i bardzo dobrą współpracę Klubów, które podjęły się zorganizowania tego przedsięwzięcia. Mam nadzieje, że w niedługiej przyszłości znów się spotkamy w podobnym gronie <bmw_2>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Foto galeria kolezanki Kasi z BKP http://picasaweb.google.pl/straubmwe320d/ZlotBmw# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi