woz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam! Czy ktos ma namiary na jakas dobra firme, ktora wypoleruje kolektor ssacy od wewnatrz? Wiem ze sa firmy ktore tym sie zajmuja i wiem, ze to nie sa jakies mega koszty. Chodzi mi o to, zeby maksymalnie zmniejszyc opor wylatujacego powietrza z bloku. Z tym kolektorem rurowym do TDS'a to moge sobie pomarzyc. To ze rostaw otworow z innej R6 benzyny nie beda idealnie pasowaly to jedna rzecz, ale i tak raczej by sie nie zmiescily bo turbina w TDS'ie chaczylaby jesli sie nie myle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Sorry, mala poprawka.; Chodzilo o polerowanie kolektora wydechowego, a nie ssacego. Cos mi sie pomieszalo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi