///M3 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 1. Forest & Młoda 2. Krzysiek & Madzia - my tez bedziemy na Was czekać na Magnoli 3. Siekierka 4. Nem (jak sie uda a bede sie staral) 5.Przemo_Wrc ( Autko jutro wyjezdza od mechanika wiec można sie bawć ) 6. mat na 70 procent 7. pawelorzechowski 8. Mordulec (ale dołącze chyba dopiero na Magnolii mysle ze kolo 17 z kawałkiem juz tam bedziecie) 9. Heno & Magda 10. fabian turała 85% 1 11. 5oul 12.Kozin (na 80%) 13.Energy 14. Rafałs 15. Marecki3000, na 99% jak sypnie śniegiem to 1 16. Tricz 17. woz 18. ///M3 sie pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie wiem czy dam dzisiaj rade wpasc jednak dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Za***........ pogoda pozdro i cieplego spociku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 mi się trochę komplikuje i może być tak ,ze mnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Ja dzisiaj musze odpuscic spota , własnie wrociłem ze stłuczki Pauliny koleżanki i przy okazji wytargałem z zaspy brygade w E34 ktora w podobny sposób wpadła w poslizg i wyleciała z drogi , generalnie przez to słoneczko , tam gdzie był niesprzątniety snieg jest totalna szklanka. Takze miłej zabawy na spocie Edytowane 31 Stycznia 2010 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Miło było się spotkac i pogadac mimo tego zimna. Brrrrr... Pozdrawiam wszystkich którzy byli łącznie z nowymi koleżankami i kolegami. Mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się ponownie. Wrzucam foty które robiłem. Forest.jpg Siekierka.jpg Kozin.jpg 5oul.jpg Heno.jpg DSCN1577.jpg DSCN1578.jpg DSCN1585.jpg Woz.jpg M3.jpg Śliwa.jpg DSCN1583.jpg Siekierka, Młoda, 5oul, Woz, Heno.jpg Grupowe Galeria Dominikańska.jpg 5oul, Forest, Śliwa.jpg DSCN1590.jpg DSCN1592.jpg DSCN1593.jpg Kozin, Siekierka, Heno.jpg 5oul, Forest, Młoda, Siekierka, Heno.jpg DSCN1595.jpg Grupowe Magnolia.jpg Magda, Ula, Kozin, Forest Junior.jpg Śliwa, Marta, Heno, Ania, Banan.jpg Forest.jpg Siekierka.jpg Kozin.jpg 5oul.jpg Heno.jpg DSCN1577.jpg DSCN1578.jpg DSCN1585.jpg Woz.jpg M3.jpg Śliwa.jpg DSCN1583.jpg Siekierka, Młoda, 5oul, Woz, Heno.jpg Grupowe Galeria Dominikańska.jpg 5oul, Forest, Śliwa.jpg DSCN1590.jpg DSCN1592.jpg DSCN1593.jpg Kozin, Siekierka, Heno.jpg 5oul, Forest, Młoda, Siekierka, Heno.jpg DSCN1595.jpg Grupowe Magnolia.jpg Magda, Ula, Kozin, Forest Junior.jpg Śliwa, Marta, Heno, Ania, Banan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Gdyby ktoś chciał zdjęcia w oryginalnej rozdzielczości niech pisze na mój email forest.maxbimmer@tlen.pl Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 ...no i ten kozacki maluszek, ktory krecil baczki na sniegu i pozniej pewnie musial sprzeglo pozbierac lopata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ta e36 2.5 prezentuje się zacnie. Nie pamiętam kto nią przyjechał ale autko bardzo ładne Szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Maluszek dawał rade Do odcięcia malaczem heheheh Mam nadzieje że niedługo będzie kolejny spocik, ale tym razem bardziej wieczorem i ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 To 2.5 to moje smigielko na zdjeciu ten w czerwonej bluzie . Dzieki za opinie i do nastepnego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Fajnie było się spotkać Witamy nowe koleżanki i nowych kolegów. Zapraszamy na następne spoty i zloty. PS. Maluch nie ma odcięcia, jest na gaźniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 bylo całkiem przyjemnie do zobaczenia na kolejnych spotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Fajnie było Was znowu zobaczyć i porozmawiać dzięki za miłą niedziele pozdro i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 tak jak przedmowcy bylo fajnie mimo zimna dalismy rade do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 PS. Maluch nie ma odcięcia, jest na gaźniku Mój facior też...:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Pozdro dla wszystkich i do nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi