Marcus Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 czy wymieniajac w e34 skrzynie z automatu na manuala trzeba zmienic tez dyfer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kumpel w mercu robil manuala z automatu i nie wynienial to raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Wszystko zalezy od przełożenia , musisz porównac jakie masz w manualu a jakie było oryginalnie w automacie efekty mogą byc różne albo zyskasz na Top Speed , albo na przyspieszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie chodzi mi o zyski hehe. ja nie chce zeby byly straty . moga jakies straty wystapic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 moga jakies straty wystapic??? To jeszcze raz bo chyba nie załapałes o czym pisałem Jak dyfer bedzie dłuższy to zyskasz na Predkosci a stracisz na przyspieszeniu Jak dyfer bedzie krótszy to stracisz na Predkosci a zyskasz na przyspieszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 acha czyli jakby nie bylo bedzie milo hehe . thx za wyjasnienie. 2moje pytanko dotyczy katalizatora. przepalil sie i wycialem go znaczy mechanik no i dal tam jakis inny tlumik czy cos. ja chcialem strumienice. teraz mi sie tak wydaje ale zaznaczam wydaje ze auto jest takie troszke hmmm zamulone. czy to moze byc przez to? i czy dobrym rozwiazaniem jest dac strumienice? bedzie glosno bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 MEtaliczny dzwiek z dupy...zostaw tak jak jest:)) ja u siebie mam czysty przelot bez tlumików srodkowych itp i jest lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wszystko zalezy od przełożenia , musisz porównac jakie masz w manualu a jakie było oryginalnie w automacie efekty mogą byc różne albo zyskasz na Top Speed , albo na przyspieszeniu czy wymieniajac w e34 skrzynie z automatu na manuala trzeba zmienic tez dyfer? dokładnie jak pisze Mordulec a w miejscu oznaczonym zieloną elipsą znajdziesz tabliczkę z przełożeniem mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi