tazunio Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 siemka, nabylem nowy felgunek do swojej e30, jakis czas temu byl polerowany i lekko juz zbladl, czym go moge lekko przepolerowac/nablyszczyc? podajcie nazwe jakiegos sprawdzonego preparatu... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 pasta AUTOSOL http://allegro.pl/item891100770_autosol_metal_polish_pasta_polerska_75ml.html ja tylko takiej używałem do Keskinów i obecnie do BBS pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 a czym to nakladasz/polerujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 raz na tydzień szmatka szmatką (tylko wcześniej umyć felgi żeby nie było piachu), można tez nałożyć na gąbkę do polerowania i wiertarką delikatnie, a później na sucho filcem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 też polecam autosol po każdym myciu przepolerujesz i jest ok. Ale ważne ,żeby to regularnie robić. i na czyste aluminium nie dajemy mocnej chemii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 dziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 no i po zabiegu dzisiaj siadłem na kilka godzin i po robocie, efekt oceńcie sami... (foto robione telefonem więc efektu w pełni nie oddaje) dla mnie ok, dzięki za pomoc :drunk: AUTOSOL rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 fele miodzio teraz tylko czekac na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 ja mam fele rondel 17-8.5 cala i tez mam zamiar wypolerowac sam rant. czym najlepiej usunac klar z rantu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 SCANSOL - do usuwania powlok lakierniczych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Również polecam pastę autosol do polerowania kółek. Przy wizycie na myjni unikaj pryskania wstępnego na felgi(zwykle gość z obsługi przed wjazdem psika po aucie aktywnym środkiem więc niech omija fele) Po myjni przetrzyj je szmatką by usunąć krople i zacieki i bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi