Waldi369 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Jednym z problemów permanentnej jazdy na LPG są zapaprane wtryski...i leją.. Może ktoś mnie poratuje radą jak to wyczyścić albo komu we Wrocku czy okolicy to zlecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 może spróbuj kupić preparat do czyszczenia wtrysków i dolej do benzyny.powinno pomóc happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Obawiam sie że to moze byc juz koniec tych wtryskow, tak jest jak sie mało jezdzi na bezynce,a dużo na LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi369 Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 ..już dwa razy je przeganiałem na cleaner/ach ale raczej bez efektów,tak czy inaczej odpalam na zimno z wciśniętym pedałem - wiem,że gdzieś to czyszczą ultradżwiękową maszynką ale gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 slyszełem że niektórw preparaty do czyszczenia wtryskow sa do d..., poniewaz dolewajac je do benzyny wyplukuja smieci z baku i mozna zapchac filtry paliwa itp. ile w tym prawdy sami sprawdzcie, ja przynajmniej raz w tyg przejezdzam 50 km na Pb pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 slyszełem że niektórw preparaty do czyszczenia wtryskow sa do d..., poniewazdolewajac je do benzyny wyplukuja smieci z baku i mozna zapchac filtry paliwa itp. ile w tym prawdy sami sprawdzcie, ja przynajmniej raz w tyg przejezdzam 50 km na Pb pozdro Slyszalem ze dobre na czysczenie motoru jest 99Vpower Racing ... Zeby pokatowac troche to autko , na takowej benzynce i autko odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 wtryski po lpg wygladaja jak niewypały z 2 wojny swiatowej albo i 1-masakra.rozumiem oszczednosci ale jesli juz to troche wiecej na benzynce smigaj i zawsze miej benzynke w zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi