Jareknes Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 zakupilem dosc dawno na allegro kolor xenon mialem montowac do 7 , ale jakos odeszly mi checi, robilem przymiarke jak tworzylem BH ale uznalem ze ...... szkoda *****...... tak doskonale dzielo Tworcy i zostalem przy orginale, nedawno natknelem sie na nie w szafce wiec postanowilem sprzedac ,oddam za polowe cenny + koszt wysylki tzn 40 zl + ? nieznam cen poczty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2000-85 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 do E46 '99r by pasowały te ringi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 wiesz nie wiem , kartka w srodku pokazuje montarz w e39 wiec mysle ze do 3 tez powinny podejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBill740 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 do E46 nie beda pasowac bo tam masz na kazda lampe 2 inne ringi... duzy i maly a w E39 i E38 sa na strone symetryczne wiec raczej nie sugeruje kombinowania bo uszkodzic je bardzo latwo Forest ja i Brzoza wiemy cos na ten temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi