KyniX83 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Co o nich sadzicie nie beda za bardzo ''od Tedego'' ?? ?? A te kierunki?? to samo pytanko ) lampy tyl.jpg bialy kierunek bok.jpg bialy kierunek bok swieci.jpg lampy tyl.jpg bialy kierunek bok.jpg bialy kierunek bok swieci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 wolę tylne ori na białym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moim zdaniem tylne jak najbardziej pasują Kierunki trzeba by zobaczyc zamontowane , bo tak na podłodze to troche te diody dają po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cholo e30 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 NO9 nie ma tragedii ale mi tez bardzie pasują biało czerwone lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 uważam tak samo jak mat - jak dla mnie pasują jak LEDowe zestawy świateł do jazdy dziennej z allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 jesli chodzi o mnie sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jak dlamnie tez pasuja e38 ma bardzo ladna bude imo najladniejsza ze wszystkich 7mek, i nowe trendy niepowinny jej zaszkodzic o ile jej nieobklejamy i niemontujemy polek sklepowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tylne lampy pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 nie twierdzę ,że nie pasują ale oryginalnych kryształków e38 całych białych nic nie przebije. Ja takie miałem w e38 jak poszperasz to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Lampy spoko pasują jak ulał, ale felgi to tak troche gryzą się z tą cudną linią nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi