Bob Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Co mozna zrobić polonezem atu :wink: http://video.google.com/videoplay?docid=2711214908233332245&q=polonez&pl=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 A jednak polonez tez potrafi!! :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 beemy zostają w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 A jednak polonez tez potrafi!! z tym silnikiem to potrafi 8) beemy zostają w tyle większość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 no moja tylko na śniegu miesza :cry: a jaki tam silniczek? most seryjny czy też coś zaadaptowane? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 silnik wiesz badziew, ma z amerykanskiego g***** które koroduje, dziwne ze ten silnik wogóle dizała bo to z forda wiesz, ale przez moment kręcenia filmu jakoś jedzie :lol: :lol: Silnik to 2.9 ze Scorpio V6 150KM+n20. Dzisiaj ten samochód ma nadal 2.9v6 ze scorpio ale do tego bi-turbo. Wał ma z bmw 320 a most z fiata argenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 silnik wiesz badziew, ma z amerykanskiego gówna które koroduje, dziwne ze ten silnik wogóle dizała bo to z forda wiesz, ale przez moment kręcenia filmu jakoś jedzie :lol: :lol: Silnik to 2.9 ze Scorpio V6 150KM+n20. Dzisiaj ten samochód ma nadal 2.9v6 ze scorpio ale do tego bi-turbo. Wał ma z bmw 320 a most z fiata argenty hehe co do silnika zwracam honor bmw_beer ale ameryki i tak dalej nie lubie <bmw_4> v-ka musi ładnie chodzić, kumpel ma taunusa z 78 2.0 v6 roku to odgłos jest piekny[nie podlizuje się,żeby nie bylo :wink: :mrgreen: :mrgreen: ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Najpierw byl mercedes 2,0 wsadzony pozniej jakis 2,4 A teraz to tak jak bob napisal fordoski na biturbo ... Najleprze jest to ze on mial seryjny uklad hamulcowy , jak jezkdzil na 2,4 n20 koles ma fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Poldon is the best :mrgreen: :mrgreen: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Najleprze jest to ze on mial seryjny uklad hamulcowy , jak jezkdzil na 2,4 n20 seryjne hamulce miał nawet przy 2.9 bi turbo :shock: :roll: v-ka musi ładnie chodzić, kumpel ma taunusa z 78 2.0 v6 roku to odgłos jest piekny jezdziłem sierrą xr4i na mechanicznym wtryski 2.8 v6 silnik super :wink: nie podlizuje się,żeby nie bylo dobra, dobra :wink: :mrgreen: Poldon is the best zgadzam sie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 seryjne hamulce miał nawet przy 2.9 bi turbo :shock: :roll: Idiota jak Boga kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Tak wiem ze zrobil sam , tylko jak taki zapalony , mechanik to mogl by pomyslec o klockach tarczach zaciskach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Tak wiem ze zrobil sam , tylko jak taki zapalony , mechanik to mogl by pomyslec o klockach tarczach zaciskach ... ojciec miał poloneza i wiem jak to gów..... hamuje ....... <bmw_4> jeżali koleś dalej ma serie przy takiej mocy to ja mu życzę powodzenia <bmw_2> Hamuje a raczej nie hamuje :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 a tak poza tym to ja oczywiscie tez tak smigalem kiedys polonezem rodziców 1.5GLE i w ogole to latalem nim poslizgami przy 150km/h i takie tam. bo jezdzić to trza umieć. nie lubie jak ludzie co nie umiom jezdzic mowiom ze umiom. ja jezdzilem w miszczostwach swiata i umiem i znam solberga i gronholma mam sie smiac??? zastanow sie nad sensem,zanim cos napiszesz kozaku... :lol: ehehehehhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 a tak poza tym to ja oczywiscie tez tak smigalem kiedys polonezem rodziców 1.5GLE i w ogole to latalem nim poslizgami przy 150km/h i takie tam. bo jezdzić to trza umieć. nie lubie jak ludzie co nie umiom jezdzic mowiom ze umiom. ja jezdzilem w miszczostwach swiata i umiem i znam solberga i gronholma mam sie smiac??? zastanow sie nad sensem,zanim cos napiszesz kozaku... :lol: ehehehehhehe Aleś pojechał po bandzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przeciez to czyste sajens fikszyn :lol: :lol: :lol: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 a tak poza tym to ja oczywiscie tez tak smigalem kiedys polonezem rodziców 1.5GLE i w ogole to latalem nim poslizgami przy 150km/h i takie tam. bo jezdzić to trza umieć. nie lubie jak ludzie co nie umiom jezdzic mowiom ze umiom. ja jezdzilem w miszczostwach swiata i umiem i znam solberga i gronholma mam sie smiac??? zastanow sie nad sensem,zanim cos napiszesz kozaku... :lol: ehehehehhehe Aleś pojechał po bandzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przeciez to czyste sajens fikszyn :lol: :lol: :lol: bmw_beer hehe... a mnie sie wydaje,ze ktos tutaj chcial kogos "utemperowac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 przeciez to czyste sajens fikszyn bardziej fikszyn niz sajens, Janusz 1:0 dla Ciebie :mrgreen: uklon_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi