pawelo Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 1. http://moto.allegro.pl/item896573718_ladne_bmw_e36_325i.html#gallery oglądałem ostatnio kilka sztuk ceniących się powyżej 10k i muszę stwierdzić ze ludziom się w głowach przewraca,żadna nie była warta takich pieniędzy,juz chyba lepsztm wyjsciem bedzie kupic za 7-8 tyś. i dołożyc 4-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Z tego co widzę że masz w opisie, to nie liczyłbym, że znajdziesz za 7-8 tys. coś co nie jest padliną i nie wymaga włożenia co najmniej jeszcze raz razy tyle. Niestety, ale im większy motor tym trudniej o zachowany w ładnym stanie. Za 7-8 koła można szukać w miarę przyzwoitej R4. Inną sprawą że teraz też nie jest też "sezon" na handel autami. Myśle, że jak chcesz w miarę fajną R6 w coupe to z 15k musisz wyłożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Witam mój kumpel ma na sprzedaż e36 coupe w kompletnym m pakiecie kolor bordowy nie wiem czy ma klime ma bordowa skóre alu 16 cali 2.0 24v 2.JPG 2.JPG Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Nx_sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 fotka jest w załaczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 e36 coupe w kompletnym m pakiecie koło pełnego m-pakietu to ona może stała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 ze co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Kolego jak widać przod m pakiet tył progi tez wiec chyba zbędne są takie teksty... 4.JPG 4.JPG Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Nx_sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 jeżeli zderzaki i progi uważasz za pełny m-pakiet... a listwy to nie łaska? nie chce mi się wdawać w utarczki słowne i licytować co do każdego elementu, ale przypomina mi to opisy z allegro typu "bmw z full opcją bez skóry"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) ona czasem niebyla na allegro jakis miesiac moze dluzej temu za jakies 11tys ? bo wydaje mi sie ze byla i ta sama osoba miala chyba jeszcze zielone coupe na sprzedaz (moge sie myli) Wracajac do tematu cholernie ciezko jest znalezc ladne coupe w dobrej cenie. Gdy kupowalem swojego sedana naogladalem sie maaase coupe i poprostu dalem sobie z nimi spokuj. Generalnie auta zaniedbane, katowane lub zburaczone agrotuningiem. Za ladne coupe trzeba ladnie zaplacic. Rocznik imo tez niema wiekszego znaczenia jezeli ktos dbal to auto bedzie sluzyc dlugo i bezawaryjnie. PS. Przegladajac kiedys aukcje allegro w poszukiwaniu bmw dla siebie znalazlem ogloszenie z linkiem do filmiku ktory mial zachecac potencjalnych klientow http://www.youtube.com/watch?v=HX6dugBD2UM obok mozna zobaczyc wiecej filmikow jak auto bylo uzytkowane Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 tak była jeszcze zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ona czasem niebyla na allegro jakis miesiac moze dluzej temu za jakies 11tys ? bo wydaje mi sie ze byla i ta sama osoba miala chyba jeszcze zielone coupe na sprzedaz (moge sie myli) obydwnie staly na allegro......dluuuuuuuuuugo czasu, chyba nie sklamie jak powiem, ze 3 miesiace temu sie pojawily...tez szukam dobrego coupe i wiem ze jest ciezko....ja tez zmiejszylem swoje wymagania na zdrowe BMW COUPE 318is /320 klima elektryka poduchy, nie musi byc skora....i jest ciezko, bardzo ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a o tych co sądzicie?? http://www.allegro.pl/item931396319_bmw_325i_coupe_felgi_alpina_17_klima_asc_t.html#gallery http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10925116 http://www.allegro.pl/item937515699_bmw_e36_325i_cupe.html#gallery http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9084148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 pierwsza i trzecia fajne, czwarta taka sobie, drugi link nie chodzi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 może przewrażliwiony jestem, ale jak ktoś nie wie co mu pod maską siedzi, albo ewidentnie próbuje znaleźć frajera do kupna, wciskając mu bajki - to nie wzbudza mojego zaufania... chodzi mi o m50b25 i 192KM w tym pierwszym ogłoszeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 chodzi mi o m50b25 i 192KM w tym pierwszym ogłoszeniu... Ale przeciez B25 dokładnie tyle miało koników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 sory ... racja, mój błąd - ja jestem ignorantem i się nie znam :oops::-P ... z m52 popierdzieliło mi sie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item936948749_srzedam_bmw_e36_325_coupe.html dzisiaj byłem ogladac to i....chyba długo nie kupie samochodu,niby miała być cacy a okazało się za jest praktycznie cała do malowania,podłużnice spawane visko skręcone na sztywno ze malo palców mi nie poobcinało.kumpel ma juz drugie m52 i dość donośnie słychać klawiaturę ale tu to było dopiero rzężenie,to tak jak by ktoś był właśnie tą zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu1103 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 dalej szukasz e36??jak chcesz podjedz obejrzyj moja. za 10 oddam , w fajnym stanie bez rdzy i z dobrym wyposazeniem , jest w dziale sprzedam.i to samo miasto.513 010 931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 A ogladales ten egzemplarz w koncu? Ladnie zrobiony, nie zburaczony. http://www.allegro.pl/item931396319_bmw_325i_coupe_felgi_alpina_17_klima_asc_t.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 całkiem całkiem,ale narazie nie mam możliwości żeby jechac i coś oglądać,zresztą kolejny raz jechać 250 km i załamać ręce po oglądnięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi