Toots Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Witam Jestem posiadaczem BMW E30 318i, silnik M10. Samochod posiada LPG. Na gazie samochod jezdzi normalnie, a jak przelacze na beznyne to zaczyna lekko szarpac i traci moc, pedal gazu wcisakm a on nic, zadnej reakcji. Nawet nie przyspiesza tylko z powalnia. Przelacze znowu na gaz i wszystko normalnie chodzi. Nie mam pojecia o co chodzi. Prosze o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 spróbuj przeczyścić klemy na elektrozaworze.a jak nie to sprawdz pompkę na początek <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Przeplywomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 A wiec tak: Klemy sa wyczyszczone, pompa paliwa dziala i jest nowy filtr paliwa. A co do przeplywomierza to dopiero jutro sparwdze. A moze moga byc zapchane wtryski? Bo samochod mam od niecalych 2 miesiecy i watpie zeby poprzedni wlasciciel uzylal benzyny.Bo jak chcialemzatankowac to bak byl zapowietrzony (pusty), a mimo to pokazylo ze jest jakies 10 litrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 jak bak pusty był, to może pompa już trup jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Ale przedwczoraj wymienialem filtry a w tym filtr paliwa i paliwo normalnie dochodzi to watpie zeby trup byl. Jestem dobrej mysli tlyko dalej nie wiem czym to moze bys spowodowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 wiesz moze pompa działa, ale czy wydajność sprawdziłeś :?: :?: może problem z przepływomierzem, jak na gazowni jeżdżony to mogło w niego bum robić i teraz nie działa , musiałbyć podmienić od kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Dzieki Piotr za wszystko <bmw_2> , bede Twoim dluznikiem uklon_bmw [ Dodano: 2 Grudzień 06, 16:08 ] Otoz zakupilem nowa Pompe Paliwa Dzis ja zalozylem ale samochod dalej nie pali :cry: I w dodtaku ta nowa pompa jakos dziwnie pracuje (dziwny dziwek) Teraz to juz nic mi nie zostalo jak wizyta u giagnosty i podpiecie samochodu pod komputer. Bo innego wyjscia nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi