KyloHimself Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam. Nadszedł czas na wymianę sprzętu audio. Stwierdziłem że nie będę montował tuby ani wzmacniacza (szkoda kasy i miejsca), więc poprzestane na wymianie głośników. Mam więc jedno pytanie - poda mi ktoś wymiary (średnice) głośników przód/tył? Byłbym bardzo wdzięczny. (Właśnie wiszę na allegro, na zewnątrz zimno, nie chce mi sie grzebać w aucie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 13 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyloHimself Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Z przodu i z tyłu takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 tak jest, przód/tył po 130 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyloHimself Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ok, dzięki wielkie :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 13cm nie zagra i tak, nie spodziewaj się za wiele. Jedyna droga to porządne 16stki w wygłuszone dzwi do tego tweetery w słupki wszystko zapiąć pod wzmacniacz i dobre radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyloHimself Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wcale nie oczekuję niczego wielkiego. To co teraz mam nie nadaje się nawet do słuchania radia. Same pryki i pierdy, więc pomyślałem o pionierkach coś w ten deseń http://www.allegro.pl/item882411365_pioneer_ts_130ci_sklep_bielsko_biala.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi