maLy Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Jeden z przewodów odprowadzających wodę z szyberdachu w E34 '92 mam zapchany. Czy ktoś wie gdzie idę te przewody i gdzie mają ujście? Nie chcę się bawić w przepychanie od strony szyberdachu drucikiem, bo wtedy też będzie jazda. Może ktoś ma dobrą radę lub sprawdzony pomysł. Kret kanalarz odpada maLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Zawsze jak ktoś miał zapchany przewód to widziałem że mechanicy - w róznych warsztatach "robili to" drutem.... więc chyba najprostrze, jeśli nie jedyne wyjście. Innego sposobu też nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 ja tez bym to tak rozwiazal drucik i po sprawie. zawsze tez mozesz sie przejsc do sklepu chemicznego i dowiedziec sie czy maja cos do przepychania takich rzeczy (w motoryzacyjnym tez powinni wiedziec czy cos takiego jest) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maLy Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Witam Sprawa sie rozwiazala. Poprzedni wlasciciel zaslepil przewod, wiec lalo mi sie przez zamkniety szyber. Z prawej strony, przewod byl zle wprowadzony i mam pod tapicerka niezle bajorko i sporo rdzy. Polecam uwadze wszystkich ten problem, zanim wypadnie podloga maLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi