murmur Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 witam mam mały problem w bmw 520 e39 zostawie auto na dwa dni i już nie odpala prawdopodobnie rozładowuje się przez lampke w bagażniku nawet jęsli wyciągam żarowke jest to samo a akumulator mam nowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maLy Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Przyłączam się do prośby kolegi. Mam E 34 i dokładnie to samo. maLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ja miałem ten sam problem kiedys jak masz klimatronica i przycisk REST czyli dogrzewanie bez kluczyka to pojedz do elektryka niech ci to odłaczy mnie padał z tego powodu bo tan układ cały czas działał nawet jak auto stało w garażu wyłaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi