wito Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Szukam i szukam i nie moge znalezc a na 100 % gdzies tu musi byc. Szukam ksiazki "sam naprawiam" do E 34 - jezeli wiecie gdzie ona jest albo ma ktos skan w kompie - bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 "Sam naprawiam" chyba tu nie ma. Ja tez szukalem i nie znalazlem, dlatego kupilem nowa. Mam skan tylko instrukcji obslugi po PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 nie ma na necie a dobrze szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 no ja rowniez szukalem i niema instrukcje latwo znalezc ale sam naprawiam to chyba niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 ja dałem coś koło 50 pln za tą książkę, myślę że wydatek niewielki a praktyczniejsze niż e-book czy nawet po wydrukowaniu kartki A4 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi