Wodnicki Kamil Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 spoczatku duzo mi palila polecono kupic sonde kupilem wymienilem podlanczam aku. i co ano instalacja mi sie pali po odlaczeniu okazalo sie ze kabel od sondy sie stopil wymienilem okablowanie bez sondy podlanczam aku jest ok a gdy sonde podlacze pala sie znowu ....moze to wina wtyczki moze ktos mi powwie jak wyglada sytuacja podlaczonych kabli we wtyczce od sondy wych 2 biale 1 szary 1czarny z drugiej strony jest 1 bialo czer.zulty czarny i brazowy wiec jak podlaczenie bedzie wygladalo po skreceniu kostki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr520 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Czarny do czarnego ,żółty do szarego białe obojętnie.Rozumiem że masz sonde i sterownik bosch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodnicki Kamil Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 dzieki wielkie sprubuje jeszcze tak jak cos bedzie nie tak bede szukal przyczyny gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi